A kulacsok sokféleségéről általánosságban

kulacsok

Kulacsok

Tetszik vagy sem, senki nem hagyhatja figyelmen kívül a tényt, miszerint inni mindenkinek kell. Ezek után már csak az a nem mindegy, hogy miből iszunk. Remek alkalmatosságot biztosítanak a kulacsok. Talán a megnevezés maga picit mintha régimódi lenne, hiszen már a népmesékben is emlegették ezt a kifejezést, különösen a pásztorok szoktak ilyen tárgyat birtokolni.

Napjainkban talán nem ez a legelterjedtebb megnevezés, de nem is ez a lényeg, hanem a tartalom, ami a tárgy mögött húzódik. Ez nem más, mint egy folyadék tárolására való alkalmatosság, ami tökéletesen megőrzi a hőmérsékletét, minőségét, állagát.

Anyagát tekintve a legkülönfélébb lehet, akár műanyag, de természetesen a nemesacél és egyéb különleges, például szűrőbetéttel ellátott kulacsok fogják a kulacstársadalom krémjét jelenteni. Ezek a nagyszerű darabok beszerezhetőek sok helyen, az online piactér is bővelkedik lehetőségekkel, de akár a vízzel kapcsolatos hagyományos boltok polcain is könnyűszerrel találkozhatunk velük. Nézzünk utána, hol lehet kapni és milyeneket!

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :