Rozsdamentes felülettel bír a lineáris tengely

lineáris tengely

Lineáris tengely

Egy alkatrész megvásárlásakor rengeteg apró részletre kell figyelni. Ez fokozottan igaz akkor, ha az internetről történik a rendelés, ugyanis itt közvetlenül nem tudjuk a kezünkbe fogni a kiegészítőt, ami a lineáris tengely vagy más hasonló termék esetében egyaránt igaz. Maradjunk az adott példánál, amire az erőátadások alkalmával van komoly szükség.

Akik jól értenek a gépészethez, azok tudják, hogy mennyire nélkülözhetetlenek a csapágyak mellett, az ideális lineáris tengely kivitelek is. Ezekkel időnként ugyanis törődni kell, ha azt szeretnénk, hogy minél hosszabb időn keresztül ellássák a rájuk bízott feladatot. Az acélszerkezetek a gyártást követően edzésre szorulnak. Erre azért van szükség, hogy ne váljanak teljesen merevvé, aminek hatására könnyebben tönkremennek.

A felületi kialakítás szintén elengedhetetlen tényező. A rozsdásodás megakadályozására a lineáris tengely eltérő munkafázisokon esik keresztül, amilyen például a krómozás. Ismerkedjünk meg a választékos kivitellel a lineartechnik.hu weboldalon és válogassunk az igényünkhöz mérten!

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :