Infraszaunák kedvező áron

Szauna otthonra

Szauna otthonra

A monoton hétköznapok forgatagában hajlamosak vagyunk arról ábrándozni, hogy milyen jó lenne elutazni nyaralni valahová, ám gyakran erre nem sok esély van.

Az infraszauna nem fogja helyettesíteni a homokos tengerpartokat, ám a kényeztető napsugarakban még télen is lehet részünk, akár egy borongós téli napon is. Az infraszauna modern berendezésnek számít, hiszen a működési elve eltér a hagyományos finn típustól, azonban az egészségre gyakorolt hatása nagyjából ugyanaz.

Ellentétben a finn szaunával, ebben az esetben nemcsak a magas hőmérséklet és a verejtékezés van frissítő hatással a szervezetre, hanem az infraszauna által kibocsátott sugárzásnak is nagy szerepe van a méregtelenítésben.

A narancsbőr a hölgyek rémálma, viszont a rendszeres szaunázással néhány hét elteltével feszesebb bőrre számíthatunk, mivel a bőr alatt megtapadt zsírszövet lassanként feloszlik. Ezt a bőr pórusainak gyors kitágulása és összehúzódása okozza, illetve a hajszálerek serényebb vérkeringése. Az infraszauna otthoni használatával kapcsolatban érdemes felkeresni az infraszauna.com weboldalt.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :