Könnyen tisztítható műanyag raklap

Praktikus műanyag raklap

Praktikus műanyag raklap

Az árumozgatáshoz szükség van többféle kellékre, eszközökre, ezért a cégtulajdonosok igyekeznek mindent beszerezni a zökkenőmentes munka érdekében.

Igazán praktikus és elengedhetetlen a műanyag raklap, amiből többfajta is megvásárolható a shop.zalapack.hu webáruházban. Ide tanácsos ellátogatnia a beszerzés érdekében, mert egyutas és EUR raklapok egyaránt szerepelnek a termékpalettán. Új, illetve használt kivitelben, igény szerint hőkezelve kaphatóak ezek a szükséges raklapok.

A nagyságuk általában 800×1200 mm, de speciális méret igénye esetén fel kell venni a kapcsolatot a webáruház munkatársaival és árajánlatot kérni. Az egységrakatok kialakításához szintén nélkülözhetetlenek a különböző műanyag raklap típusok. Ráadásul ezek a verziók sokkal ellenállóbbak, mint a hagyományos, fából készült társaik.

Jól tűrik a mechanikai és a fizikai hatásokat, hosszú élettartamúak. Hibátlanul és hatékonyan szolgálnak sok éven át. Tisztítani is nagyon könnyű a műanyag raklapot, ami újabb ok, hogy ezt válassza.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :