Diákcsemege tanuláshoz és tévézéshez

Ízletes diákcsemege

Az aszalt gyümölcsök és a növényi magvak igazán kiadósak és rendkívül finomak is. Ezek keveréke, a diákcsemege olyan csipegetnivaló, ami vitaminokban és ásványi anyagokban igazán gazdag. A benne fellelhető olajos magvak az egészség megőrzéséhez nélkülözhetetlen növényi fehérjékben, rostokban, antioxidáns vitaminokban bővelkednek.

Az aszalt gyümölcsök pedig megőrzik a friss gyümölcsök remek tulajdonságait. Kell ennél finomabb és táplálóbb nassolni való? Amikor a gyerekek tanulás közben ropogtatnának valami finomságot, de a felnőttek is ugyanezt teszik este a televízió képernyője előtt, miért fogyasztanának cukorral dúsított, egészségtelen termékeket, ha ott van a diákcsemege?

Kedvező összetételű ez az ínyencség, semmilyen káros hatása nincs a szervezetre nézve. Az összetevői közé tartozik 64%-ban a mazsola, 17%-ban a kesudió, 11% mogyoró, 8% mandula. A bulkshop.hu internetes üzletből nagyon kedvező áron lehet beszerezni, mert itt a diákcsemege kilója csupán 2300 Ft. Nassoljon egészségesen, vásároljon diákcsemegét!

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :