Abraboro köszörűkorong többféle kivitelben

Szerszámok ezermestereknek

Szerszámok ezermestereknek

A fémet megmunkálni nem egyszerű feladat, viszont a megfelelő eszközök birtokában kezes báránnyá válik, még a legkeményebb anyag is. A köszörűkorong normál használat mellett nagyon sokáig bírja. Ebben az esetben otthoni felhasználásról van szó.

Nyilván nem fogja mindenki beindítani a fészerben tárolt köszörűt, hogy kést élezzen, de alkalom adtán szükség lehet rá. A kovácsműhelyekben azonban fogyóeszköznek számít. Az Abraboro márkájú köszörűkorong széles kínálatát hozta el az iszerszam.hu.

Ha alakítani szeretnénk egy fémtárgyon a köszörű segítségével, akkor érdemes tisztában lenni azzal, hogy mikor milyen köszörűkorongot használjunk. Amennyiben kést szeretnénk érezni, akkor célszerű egy finomabb szemcsékkel rendelkező típust használni, mert a durva túl sokat fog levenni a kés éléből, ami deformációt is okozhat.

A köszörűkorong típusaitól függően használhatóak fémhez, fához és keményebb műanyagokhoz is. Aki szeret barkácsolni, annak biztosan a hasznára fog válni, hogyha minden típusból akad egy otthon.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :