A vakondháló ár csekély a hatékonyságához képest

Vakondháló ár

A vakond okozta károk ellen úgy lehet a legjobban védekezni, ha nem is engedjük a felszín közelébe jutni. Ezt egy speciális hálóval oldhatjuk meg, aminek a földbe helyezésével gátat szabhatunk a túrások létrejöttének. A vakondháló ár egészen kedvező, így nemcsak hatékony megoldásról beszélhetünk, hanem egy igen gazdaságos alternatíváról is.

A vakondháló ár négyzetméterben van megadva, 1 négyzetméter pedig 151 vagy 179 Forintba kerül, attól függően, hogy 15×15 vagy 15×22 mm szemméretű változatról van szó. Szélessége lehet 1 és 2 méter is, de a tarifán ez nem változtat, mert úgyis a felületét veszik figyelembe.

Jelképes összegért rögzítő tüske is vásárolható mellé, azonban a hagyományos 19 vagy az U alakú 39 Forintba kerülő változatra mindenképpen szükség van, mert csak így lehet garantálni a védelmet. A vakondháló ár végösszegén szinte semmit sem változtat, így nem érdemes elhanyagolni ezek megvásárlását sem. Rendelje meg együtt és számoljon le örökre a bosszantó és nem túl esztétikus vakondtúrásokkal!

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :