A Calpeda 4” 4SDMF búvárszivattyú

Búvárszivattyú

Az ásott vagy fúrt kutak esetében gyakran okoz problémát a vízben található homoknak a romboló hatása. A webáruházunkban megvásárolható Calpeda 4” 4SDMF búvárszivattyú nagymértékű homokállósággal rendelkezik.

Ennek a csőbúvár szivattyúnak a hidraulikája úgy lett megtervezve és kivitelezve, hogy akár 300 gramm homokkal is gond nélkül megbirkózik köbméterenként. A gyártás során csak kiváló minőségű alapanyagokból került felépítésre a szerkezet. Ezért nagyfokú igénybevétel esetén is hatékonyan teljesít.

Ipari, mezőgazdasági felhasználás esetén stabilan megállja a helyét. A megfelelő kiegészítő berendezésekkel ellátva, akár házi vízműbe is beépíthető. A Calpeda búvárszivattyúban úgynevezett lebegő járókerék rendszer csökkenti a kopás lehetőségét, ezzel növelve a szerkezet élettartamát.

Mindezt a vásárlástól számított 1 éves garancia biztosításával támogatjuk. A búvárszivattyú biztonságos üzemeltetéséhez minimálisan 120 mm csőátmérő és 0,8 m/s mértékű vízáramlás szükséges. Alkalmas mind ipari, mind házi felhasználásra

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :