Lehet, hogy Önnek nem Viagra hanem szexuálipszichológus kell?

Szexuálpszichológus
Szexuálpszichológus

A harmonikus, boldog párkapcsolatban az intim együttlétek is alapvető szerepet töltenek be. Azonban néha előfordulhat, hogy valamelyik fél nem úgy teljesít az ágyban, ahogy azt szeretné. Ilyenkor nem kell rögtön teljesítményfokozó szerek után nézni, hiszen azok csak tüneti kezelést eredményeznek, de a valós problémára nem jelentenek megoldást.

A http://ferlespeter.hu/szakteruletek/szexualpszichologia/ oldalon megtudhatjuk, hogy milyen más hatékony megoldások léteznek. A szervi problémáknak gyakran mentális gondok lehetnek a kiváltói.

Így egy szexuálpszichológus is segíthet a helyzet megoldásában. Önértékelési gondok, stresszhelyzet és még számtalan lelki, mentális probléma is vezethet a rossz teljesítőképességhez. Ezek viszont hatékonyan kezelhetőek, ha egy jó szakember segít nekünk ebben.

Ferles Péter szexuálpszichológus megoldás-orientált módszerekkel, sikeresen tudja kezelni ezeket a helyzeteket. Ha Önnek is segítségre van szüksége, keresse fel vagy érdeklődjön a http://ferlespeter.hu/szakteruletek/szexualpszichologia/ honlapon a további lehetőségek iránt!

Print Friendly, PDF & Email