Jobb az óvatosság a linképítés folyamatában

Jobb az óvatosság a linképítés folyamatában

A keresőoptimalizálásnak nagyon sok szabálya van, és érdemes betartani őket ahhoz, hogy sem most, sem a későbbiekben ne kerüljön veszélybe a befektetett munka. A Google korporáció nagyon világos irányelveket szabott a keresőmarketing számára.

A linképítés szabályait tekintve egyszerűek és világosak. Minden cikk, amely linkelésre kerül, a megfelelő témában írott szövegkörnyezetbe kell kerüljön. A Google számára nem a link, hanem a cikk által gerjesztett olvasottság a fontos, ezt tekinti természetes linképítésnek. A cikkhez kapcsolódó hozzászólásoknak, szociális hálókon való megosztásnak külön értéket szentel.

A keresőoptimalizálás minden folyamatában figyelni kell a természetesség megőrzésére. Aki túl gyorsan szeretne a linképítés előnyeiből harapni, könnyen a büntetett oldalon találhatja magát, elveszítve a korábbi megfeszített munkával felépített minősítést. A Google algoritmusok nagy figyelemmel ellenőriznek minden apró részletet, a nyelvhasználatot, a szöveg relevanciáját, a kulcsszósűrűséget, a linkgyarapodást.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :