Hatékony penész eltávolítás

Hatékony penész eltávolítás

Hatékony penész eltávolítás

Bizony a lakásban sok olyan baktérium is megtelepedik, ami akár komoly egészségügyi problémákat eredményezhet. A penész eltávolítás ezért is fontos, hiszen ez a kellemetlen gomba, hosszútávon allergiás tüneteket és asztmát is okozhat. A spórák nagyon gyorsan és könnyen elszaporodhatnak, ha a lakásban megvan számukra minden feltétel az élethez.

Ezek a feltételek legtöbbször nagyon egyszerűek, amelyekre nem is gondolnánk. Az egyik fő okozó a nedves levegő, ami kis idő után a falat is átitatja nedvességgel. Habár ideiglenesen el tudjuk tüntetni egy szivaccsal és némi penészoldóval, azonban ez nem lesz hosszú távú megoldás. A problémát mindig a gyökerénél kell megszüntetni és akkor többet nem lesz gondunk vele.

Ezért érdemes a lakásnak abba a helyiségébe egy páramentesítőt helyezni, ahol a penész meg szokott jelenni. Kis idő után ez a készülék gyorsan optimalizálja a lakás levegőjének páratartalmát és így fokozatosan a fal is ki tud száradni, a penész eltávolítás tehát ezzel a módszerrel ajánlott.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :