A Balaton pezsgőnek miért nem kell cégér?

Balaton pezsgő

A mondás szerint a jó bornak nem kell cégér. De vajon mi a helyzet a Balaton pezsgő háza táján? Az ugyan nem kérdéses, hogy sikeresek-e a BB termékek, de a siker alapja vajon csak a reklámokban rejlik? Ennek könnyen utána tudunk járni, mivel ha megkóstolunk mindenegyes pezsgőt, akkor mi magunk is rájövünk, hogy a fantasztikus és nagy hagyománnyal rendelkező nemes szőlőkből készült borok és pezsgők egyszerűen elkápráztatnak bennünket.

Igaz, hogy maga a fogyasztás körülménye is fokozza a Balaton pezsgő hatását, ugyanis általában felfokozott érzelmi állapotban bontunk pezsgőt. Amikor öröm ér bennünket vagy kapunk egy jó hírt, akkor szinte ösztönösen tör fel bennünk a vágy egy pohár pezsgő után.

A ránk zúduló ízek, aromák és illatok szinte rabul ejtenek bennünket és pozitív értelemben függőség alakul ki a Balaton pezsgő iránt. Ezzel nem vagyunk egyedül, mert a magyarok szerte a világon így éreznek, aminek az a legfőbb oka, hogy a BB pezsgők egyszerűen minőségi alapanyagból és minőségi technológiával készülnek. Kell ennél több ok a fogyasztásra?

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :