A 3 rétegű ablak több szempontból is hasznos

A 3 rétegű ablak jelentősége

A 3 rétegű ablak jelentősége

Az elavult, rosszul szigetelő nyílászárókon keresztül, hatalmas mennyiségű hőenergia távozik, ezért érdemes lecserélni ezeket, ha pénzt akarunk spórolni. A 3 rétegű ablak kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, mind a hő mind pedig a hangszigetelés terén.

Így ez a konstrukció azoknak is ajánlott, akik forgalmas utak, repülőterek, iskolák vagy gyárak közelében élnek. A kinti zajok kevésbé lesznek zavaróak így, és a hőenergia gazdálkodás is meg lesz oldva.

A 3 rétegű ablak hőszigetelő képességét továbbfokozza, hogy a rétegek közötti tér nemesgázzal van kitöltve. Bármilyen típusú lakásban kiválóan alkalmazható, legyen az panel, téglaház vagy más típusú építmény.

Igaz, hogy a 3 rétegű ablak ára igen borsos, de az is tény, hogy néhány éven belül visszatéríti az árát. A hőszigetelő képességének köszönhetően, jelentősen csökken a téli hónapok során a fűtésszámla. Ez gazdasági okokból is fontos, de környezetvédelmi szempontból is van jelentősége. A kevesebb fűtés kevesebb káros anyag kibocsájtással jár.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :