Zuhanyszűrő a bőr épségéért

A zuhanyzás legyen kellemes

Annak ellenére, hogy a bőr a test legnagyobb szerve, sokan rendkívül keveset törődnek az ápolásával. Rengetegen nem is tudják, hogy a klóros víz mennyire káros az bőrre és a hajra nézve.

Elég arra gondolni, hogy mennyire kiszárad a bőr, amikor valaki hosszú ideig lubickol egy uszoda klóros vizébe. Zuhanyszűrő nélkül ugyanez játszódik le minden alkalommal, valahányszor az ember fürdik. Használatával viszont a bőr egészségesebbé válik, aminek következtében az ember közérzete is javul. Az Aquasana az elsők között gyártott zuhanyszűrő berendezéseket, így már több évtizedes tapasztalat van a hátuk mögött. Készülékeik kiszűrik a vízből a klór 91 százalékát. Az említett amerikai cég 60 napos pénz visszafizetési garanciát vállal, amennyiben a vásárló nincs megelégedve a termékükkel.

Így már tényleg megéri kipróbálni, hogy miként működik és mennyire megbízható a zuhanyszűrő, hiszen ha nem válik be és valaki arra a következtetésre jut, hogy a használatával semmi sem változik, akkor 60 napon belül a termék visszaküldhető és a pénzt visszatéríti a cég.

Print Friendly, PDF & Email