Rejtelmek övezte Voynich kézirat

A Voynich kézirat

Rajongunk az egyedi könyvekért és szeretjük a titkokat? Egyik hobbink a különféle titkosírások megfejtése? Akkor nagy értéként kezeljük majd a Voynich kézirat című könyvet, ami tele van olyan ismeretlen rajzokkal és jelekkel, amit még tapasztalt kódfejtők sem tudtak feltárni, hosszú évek múltán sem.

Az eredeti dokumentum, a vizsgálatok alapján valamikor az 1400-as években íródott. Nagy valószínűséggel az akkori kor tudományos és filozófiai kutatásait tartalmazza, egy sajátos rendszerben ábrázolva. Valamikor 1912-ben került elő, amikor egy amerikai könyvkereskedő kapta meg. A Voynich kézirat ekkor indult el hódító útjára és azóta is komoly rejtély övezi a valódi kilétét.

Ha szeretnénk a tulajdonosai lenni egy ilyen ritkaság másolatának, akkor az angyalimenedek.hu oldalon megrendelhetjük kedvező áron. Hátha mi leszünk azok, akik rálelünk a titok nyitjára és a Voynich kézirat feltárja előttünk rejtelmeit! Tegyünk egy próbát a megfejtésére, hiszen ez egy igazán nagy kalandnak ígérkezik! Kutassuk fel az igazi eredetét és ismerjük meg részletesen a történetét!

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :