Meglehetősen reális a Xiaomi Mi Band 2 ár

Xiaomi Mi Band 2 ár

Távol-keleti hatásra megjelentek azok az intelligens szerkezetek, akárcsak a karórák és karpántok, amelyek nem csupán okosak , de igen olcsók is. Talán a legjobb példa erre, hogy a Xiaomi Mi Band 2 ár még úgy is alacsony, hogy közben a vásárló egy olyan eszközt kap, amelyik számos funkcióval rendelkezik, tökéletesen működik és sokáig megbízható marad.

Ez nem sok cégnek sikerült eddig, főleg a kínai kategóriában, ugyanis sok kellékre rá van írva, hogy smart, az mégsem képes egyedülálló funkciókra és csak alapvető tevékenységeket lehet vele elvégezni. A fent említett adottságok révén a Mi Band nagyon hamar az egyik legnépszerűbb ketyerévé nőtte ki magát, és ezt tetőzte az is, hogy a vállalat nemrég piacra dobta a második generációs típust, ami már pulzusszám mérővel is rendelkezik.

Így pedig könnyű volt fenntartani az érdeklődést. A vadonatúj darab korszerűnek mondható, sok új trükköt tud és tech terén bizony feljebb lépett az előző modellhez képest. Emiatt persze a Xiaomi Mi Band 2 ár is megnőtt, de még így is olcsónak mondható.

Print Friendly, PDF & Email