Babakifogó a kicsik gondozásához

Babakifogó
Babakifogó

Az anyukák a széltől is óvják a kisbabájukat, hiszen esetükben komoly gondot okozhat a megbetegedés. A fürdés idején nagy veszélyt jelent a megfázás, tehát ilyenkor alaposan be kell bugyolálni a kicsiket.

A kapucnis babakifogó alkalmazásával el lehet kerülni a fentebb említett gondokat, hiszen a kicsiket teljesen bele lehet bugyolálni a puha anyagba. A kezihimzesbt.hu oldalon többféle szín áll a vásárlók rendelkezésére, ezért elsősorban innen érdemes rendelni. A rózsaszín, pöttyökkel díszített babakifogó nagyon stílusos lehet a kislányok esetében. A kisfiús szülők pedig sötétkék árnyalatban pompázó terméket vásárolhatnak a webshopból. A babakifogó hímezhető felülettel rendelkezik, tehát akár a díszítésre is lehetőség nyílik a keresztszemes technika segítségével.

A strapabíró anyag igen sokáig használható, tehát a vásárlás jó befektetést jelent. A mosás sem ütközik akadályba, hiszen a babakifogó berakható kímélő programon a mosógépbe is. Ugyanakkor a webshopban kapható még pelenkázólap, sima köntös és törölköző a kisbabák ellátásához.

Print Friendly, PDF & Email