Az etetőrakéta pontos adagokat juttat a vízbe

Kell a jó etetőrakéta
Kell a jó etetőrakéta

Mi az a módszer, amivel könnyedén magunkhoz tudjuk csalogatni a halakat, hogy minél könnyebben megfoghassuk őket? Sokan az etetésre esküsznek mint jól bevált és elterjedt technikára, amelyben nagy segítségünkre lehet egy új eszköz, az etetőrakéta. Tény, hogy jó alapja van, de nem árt figyelni a rendszerességre.

Olyan esetekben tudunk megfelelő hatást elérni, amikor egy bizonyos környéken csak mi vagyunk, akik rendszeresen etetünk, és azt mindig konkrétan egy helyre koncentráljuk. Ez azért fontos, mert amennyiben csak néha végezzük el a tevékenységet, és nem egy bizonyos helyre összpontosítunk, nem alakul ki a halakban egy ösztön, ami ide vezérli őket.

Érdemes azt is meghatározni, hogy mi az a mennyiség, amivel dolgozunk, mert ha túl kevés, akkor csak az apró halak fognak megjelenni, ugyanis ők a gyorsabbak és fürgébbek, mindent felfalnak, és mire a nagyobbak megjönnek, már hűlt helye a kajának, így nem is térnek később vissza. Az etetőrakéta ebben segíthet, hiszen mérettől függően mindig adott mennyiséget juttat a vízbe, így elég párszor újratölteni.

Print Friendly, PDF & Email