Szemüvegbarát, tükröződésmentes, zárt bukósisak

Zárt bukósisak

A motorozás sokkal biztonságosabb a megfelelő védőfelszerelések alkalmazásával. Mindenképpen érdemes a jó minőség mellett dönteni, mert ezen életek múlhatnak. A zárt bukósisak viselése nagyon jó döntésnek bizonyulhat.

Körültekintően kell a fejre rögzíteni, mert így egészen biztosan a helyén marad. Képes elnyelni az esetleges ütődésekből származó energiát. Szemüveg viselésére is lehetőség nyílik a plexiüveg alatt, ami 95%-os UV-védelmet nyújt. Lehetőség nyílik a kicserélésére is.

Az autó wax újszerűvé varázsolja a verdát

Autó wax

Egy idő után jogosan érezheti úgy mindegyik verda tulajdonosa, hogy a kocsijának a fényezése már nem a régi és az kicsit megkopott, kifakult. Az idő vasfogának senki sem tud ellenállni, ami bizony könyörtelenül kivakít, elöregít és elkoptat mindent.

A fényezést illetően azonban fel lehet ezzel venni a versenyt az autó wax segítségével, amelyik napjainkban az egyik leghatékonyabb és legkorszerűbb megoldásnak számít. Minél több évet él meg egy adott kocsi, annál több negatív külső hatásnak van az kitéve.

Lassan megfárad a Bosoko ablaktörlő is

Bosoko ablaktörl

Hamarosan beköszönt a tél, amire nem árt kellően felkészülni a közlekedés szempontjából is. Az adott típusú abroncsok felhelyezése mellett figyelmet érdemel a Bosoko ablaktörlő, ami egész évben keményen dolgozott azért, hogy mi remek látási viszonyok mellett tudjunk vezetni.

Kerüljön fel időben a kőfelverődés elleni karosszériavédő fólia!

Kőfelverődés elleni karosszériavédő fóli

Az utakat járva gyakran megeshet, hogy felverődik egy kavics, főként akkor, ha megfordulunk olyan utcákban is, ahol nincs teljes vagy végleges útburkolat húzva. Mit tehetünk azért, hogy megóvjuk a jármű külső részét és ne kelljen azt teljes egészében rendszeresen újra fényeztetni, hiszen ennek a költségei jelentősek? A kőfelverődés elleni karosszériavédő fólia megteszi a hatását!

A Citroen C5 tökéletes választás lehet

Citroen C5

Ha új autóvásárlás előtt áll, bizonyára már alaposan feltérképezte a kínálatot. Sokan vannak, akik hűek maradnak az előző márkához és nem szívesen választanak mást. Sokféle sztereotípia jellemzi az autóipart, mindenki másban hisz, de az ár mindenkinek meghatározó.

A Citroen kifinomult, modern technológiai vívmányokat felsorakoztató típusai közül, a C5 jelenleg az egyik legnépszerűbb típus. Tökéletes választás lehet családi célra, de céges flottába vezetői autónak is kiváló. A felsőkategóriás C5 mindent tud, amit tudnia kell.

A Shelby sportautó nagy sikere

Shelby
Shelby

Az amerikai filmekben oly gyakran csodált autókról most még többet megtudhat, ha szétnéz az oldalunkon. A jól ismert Shelby autómárka 1962-ben vált híressé, amikor Carroll Shelby megalapította a vállalkozását. Mivel ő is autótervező, valamint versenyző is volt, teljesen érthető, hogy ilyen profi végeredményhez vezetett a munkája.

A Shelby nemcsak jól mutat, hanem eleganciát és stílust is sugall. Ugyanakkor azt tudni kell róla, hogy ez a márka főleg versenyekre lett kifejlesztve. Az első modelleket követően, igen gyorsan beindult a folyamatos fejlesztés, ami egyre nagyobb sikert jelentett a cég számára.

Megfelelő minőségű nyári autógumi

Nyári autógumi
Nyári autógumi

Az autógumiknak a minősége lényeges, hiszen ez befolyásolja azt, hogy mennyire biztonságosan tudunk részt venni a forgalomban. A nyári autógumi és téli autógumi minden esetben pontosan megismerhető ebben az áruházban, melyet a linkre klikkelve kereshet fel. Tekintse meg az egyes ajánlatokat, melyeknek a segítségével elérhető árak mellett tud beszerezni személygépkocsija számára az évszaknak megfelelő abroncsot. A nyári autógumi kínálatban különféle mintázattal bíró termékeket van lehetősége megismerni.

A Vredestein téli gumi újításai

Biztonságot adó Vredestein téli gumi
Biztonságot adó Vredestein téli gumi

Télen nem szívesen ülünk autóba, mert a havas, csúszós utakon nem túl kellemes és nem is biztonságos a vezetés. Még akkor sem, ha az évszaknak megfelelő gumiabroncs van az autón.

A Vredestein téli gumi legújabb modelljei viszont kiváló biztonságot nyújtanak, így bátran használhatja azokat, ha mégis muszáj volánhoz ülnie. Az érdem elsősorban a tervezőmérnököket illeti, akik egy újfajta keverék előállításával próbálták még hatékonyabbá tenni, a már amúgy is megbízhatóságáról és tartósságáról híres gumiabroncsot.

Mini quad az ifjú generációnak

A mini quad jó választás
A mini quad jó választás

Manapság már mind modernebb és korszerűbb játékok, járgányok jelennek meg a piacon és a gyermekek pontosan tudják, hogy éppen mi a „menő”. Sok esetben „nyúzzák” is a szüleiket, hogy hadd kaphassák már meg a legújabb modellt valamiből. 

Például a legújabb mini quad modell is lehet a könyörgés tárgya, hiszen nekik égető szükségük van rá. Ugye, ismerős helyzet? Ezeket a mini quad járgányokat kifejezetten gyermekek számára tervezték és gyártották le, elektromos és benzines változatban.

Citroen szerviz bejelentkezés online módon

A Citroen szerviz bejelentkezés rendkívül egyszerű
A Citroen szerviz bejelentkezés rendkívül egyszerű

Minden autó esetében szükség van a műszaki vizsgára, kötelező szervizre, vagy más típusú szervizelésre, ilyen esetekben pedig érdemes valódi szakemberekhez fordulni. A Citroen szerviz bejelentkezés egyszerűen történik, online ki kell tölteni egy űrlapot, ezt követően a márkaszerviz munkatársa egy munkanapon belül felveszi a kapcsolatot azzal, aki szervizelést igényelt. Fontos, hogy ezekben a szervizekben nemcsak Citroen típusú járműket várnak, hanem gyakorlatilag bármilyen típusú autókkal fel lehet őket keresni.