A bababútor fontossága már a kezdetektől

A bababútor fontos
A bababútor fontos

Egy szülő szeretne a gyermeke számára a világon mindent megadni, ami tőle telik és a legnagyobb biztonságot nyújtani neki. Még újszülött korban, a kicsiknek nincsenek konkrét igényeik, azonban pár dolgot értelemszerűen biztosítani kell, ilyen például a bababútor.

A kiságy már a születéstől kezdve, jó pár évig a megfelelő fekvőhelyet és akár játszóhelyet szolgáltatja. Manapság már kifejezetten sok kiságy modellből válogathat a szülő. A másik nagyon hasznos bababútor az etetőszék. Ezt is még évekig igénybe lehet venni és nemcsak megkönnyíti a szülő dolgát, de hozzájárul annak kifejlődésében, hogy a későbbiekben a gyermek önállóan tudjon az asztalnál enni.

A pelenkázó komód is fontos szerepet tölt be. Úgy van kialakítva, hogy minél jobban elősegítse a pelenkázás olykor nehéz folyamatát. Fiókjaiban nem csak a pelenkát, de akár az aprócska ruhadarabokat is tárolni lehet. A pelenkázó lap inkább bababútor kiegészítő, amit használatakor egyszerűen a kiságyra lehet feltenni, nem foglal sok helyet és a gyerekágy mellett is elfér.

Print Friendly, PDF & Email