Kétrészes kialakítású split klíma

Split klíma

Split klíma

Tavasszal és nyár elején sokan döntenek úgy, hogy vásárolnak egy klímát, hiszen a lakásokba beszorult meleget egyre nehezebb elviselni. Leginkább a split klíma mellett voksolnak az emberek, mivel ez egy profi berendezés és a kialakításának köszönhetően, kevés helyet foglal. A split klíma két részből áll, egy kinti kompresszorból és egy benti egységből, amit különbözőképpen kell beállítani.

A modernebb berendezések már olyan kompresszorral rendelkeznek, amelyik szinte semmi zajt nem bocsájt ki, így akár éjjel is zavartalanul lehet használni, hiszen senkit nem zavar. Az energiafogyasztás miatt sem kell aggódni, mivel a legtöbb modell már keveset fogyaszt.

A belső egység felhelyezése könnyedén mehet, viszont a külső kompresszorral már más a helyzet, főleg ha tömbházakról van szó, hiszen ebben az esetben nehezebben lehet hozzáférni. Természetesen a split klíma felhelyezésével mindig szakemberek foglalkoznak, hiszen ők tudják, hogy mit és miként szükséges beállítani. A berendezés felhelyezése után, szükséges ellenőrizni, hogy minden tökéletesen működik.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :