Fémpolc kedvező áron

Fémpolc

Fémpolc

A strapabíró tárolókra mindig és mindenhol szükség van. Biztosan akad jó néhány eszköz, amit gyakran használunk, ezért elérhető helyen kell tárolnunk ezeket.

A rendezett környezetben sokkal könnyebben megtalálhatjuk azokat a dolgokat, amelyekre éppen szükségünk van. A fémpolc ezért számít olyan sokoldalúnak, mivel szinte minden tárolható rajta. A garázsban kifejezetten előnyös, hogyha nem kell perceken keresztül keresgélni a szétdobált szerszámokat.

A munkahelyi környezetben is nagyon fontos a kitűnő fémpolcok használata. Ezeken akár súlyos irattömböket is tarthatunk, hiszen a teherbírásuk rendkívül magas. Azt gondolhatnánk, hogy minél nagyobb a teherbírása egy bizonyos fémpolcnak, azt annál nehezebb összeállítani. Pedig ez így önmagában nem igaz.

Többféle kivitelezés közül választható ki az ideális megoldás. Ez azt jelenti, hogy a fémpolc csavaros és csavarmentes változata is megtalálható a kínálatban. A csavarmentes modell összeállításához és szétszedéséhez, még csak szerszámra sincs szükség. A lábak garantálják a szerkezet merevségét és stabilitását.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :