Az OxY damilos póthaj könnyen kezelhető

Foglalkozzunk egy kicsit az egyik legnehezebb procedúrával, ami minden olyan hölgyre vonatkozik, aki úgy dönt, hogy növelni szeretné a hajhosszát vagy dúsabbá tenné! Az OxY damilos póthaj biztonságos és költséghatékony módja az otthoni hajhosszabbításnak.

A fent említett lehetőséget csak természetes hajból készült hajtincsek segítségével hajthatjuk végre önállóan, amelyek speciális, a saját hajhoz könnyen illeszthető csattokkal vannak felszerelve, ami extra hosszúságot és dús jelleget biztosít.

A hajhosszabbítás egyik legolcsóbb módszere tehát az OxY damilos póthaj, aminek a felillesztése semmilyen segítséget nem igényel. Ezen kívül a tincseket nyugodtan kiegyenesítheti és akár a vízzel is érintkezhetnek bármilyen károsodás nélkül. A mesterséges loknik ára természetesen alacsonyabb, mint a természetes hajszálaké.

Az OxY damilos póthajak azonos hosszúságúak, ezért a természetes haj hosszához való hasonulás érdekében, ollóval is levághat belőlük. Valamint kívánság szerint megváltoztathatja a hajtincsek árnyalatát egy egyszerű hajfestéssel.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :