Az algalap jótékony hatásai
A sushi egy igazi ételkülönlegesség, azonban nemcsak az esztétikai és íz-élmény miatt érdemes fogyasztani, hanem a magas tápértéke miatt is. Például a külső burkát képező, esetenként egy belső alkotórészként jelenlévő algalap igazi szuperélelmiszer, amely jelzőt a WHO csak az igazán egyedi jellemzőkkel bíró ételeknek ad meg.
Tudni kell, hogy az algalap minden esszenciális aminosavat tartalmaz, ezeken kívül pedig gazdag C-, B- és K-vitaminokban, valamint olyan ásványi anyagokban is, mint a vas, a jód vagy a cink. Az antioxidáns tulajdonságú hozzávaló fogyasztásával erősíteni lehet az immunrendszert, csökkenteni a koleszterinszintet és stabilizálni a vércukorszintet.
Továbbá, az algalap a szervezet sav-bázis egyensúlyának megteremtését és a méregtelenítő folyamatokat is elősegíti. Ha szeretné Ön is kihasználni ezen jótékony hatásokat, akkor építse be az étrendjébe a sushit, amit készen is megvásárolhat vagy a Bulkshop áruház oldalán megrendelhető algalap és egyéb hozzávalók segítségével házilag elkészíthet!