Analóg karóra a klasszikus értékek jegyében

Digitális karóra

Digitális karóra

Bár a digitális kijelzővel ellátott telefonok, a különböző műszaki eszközök hatalmas teret hódítanak, sokan mégis a klasszikus értékekre teszik le a voksukat. Az analóg karóra vitathatatlanul egyike a régi, jól bevált dolgoknak, amelyek időnként háttérbe szorulnak, mégsem tűnnek el végleg.

Miért ne hódoljunk az új trendnek, a digitális kijelzőnek az órán is, ha egyszerűen csak rápillantunk az óralapra és azonnal megtudjuk az aktuális időt?

Természetesen haladni kell a korral, azonban, aki szereti a mutatók táncát figyelni, annak feltétlenül kell egy analóg óra is. Az viszont téves feltételezés, hogy ez a kijelzési mód kizárja az egyéb, innovatív funkciók jelenlétét, hiszen az ilyen órák is rendelkezhetnek a legmodernebb tulajdonságokkal.

Ezek közé sorolható a vízállóság, az automata szerkezet, az ütésálló üveg, valamint a dátum kijelzése. Az orashop.hu webáruházban hatalmas analóg karóra választékban találhatják meg mind a nők, mind pedig a férfiak az elegáns, sportos vagy letisztult modelleket.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :