A szemes kávé sokáig megőrzi a frissességét
A legtöbb ember el sem tudja képzelni a reggeleket egy erős fekete nélkül. A szemes kávé sikerének titka abban rejlik, hogy csak a fogyasztás előtt kerül ledarálásra. Ez azért előnyös, mert így megőrzi az romákat, szóval minden csésze ital friss és teljes ízű lesz.
Több tápanyagot és antioxidánst tartalmaz, mint az őrölt változatok, hiszen a kávébabok héjában értékes anyagok rejtőznek. Gazdag klorogénsavban és egyéb, az egészségre jótékony hatással bíró vegyületekben. A frissességét sokáig megőrzi, hiszen a héja védi a levegő és a fény hatásaitól.
A szemes kávé különböző variációban fedezhető fel az üzletek polcain, az eredettől, a fajtától, a pörkölési szinttől és persze az ízvilágtól függően. A fogyasztása otthon egyfajta barista élményt nyújt.
Legyen szó a reggeli rituáléról vagy baráti összejövetelről, kiváló választásnak bizonyul mindazoknak, akik szeretik a minőséget és az egyedi ízélményt. A szemes kávé azon kívül, hogy finom, pozitív hatással van a szervezetre, ezáltal pedig az életminőségre is.