A Salgó polc terhelhetősége mindenhol jól jöhet

Salgó polc terhelhetősége

Salgó polc terhelhetősége

Polcokat, állványokat többféle anyagból is lehet készíteni, azonban mielőtt nekilátnánk felépíteni egy ilyen szerkezetet, érdemes alaposan átgondolni, hogy mit kell majd kibírjon és milyen körülményeknek kell tudjon ellenállni. Otthon vagy a garázsban egy faépítmény is megfelelő lehet, de raktárakban, üzemekben csak a Salgó polc terhelhetősége elegendő a nehéz rakományok tárolásához.

Ugyanakkor, még háztartási felhasználás esetén is van, hogy a fából készült polcrendszer nem bizonyul elég strapabírónak és ellenállónak, hiszen az otthonokban, garázsokban is összegyűlhet annyi holmi, amit alatt már meghajolnak, esetleg össze is dőlnek.

Továbbá annak is elég nagy az esélye, hogy nedvesség éri, ami szintén a végét jelentheti a természetes, de kevésbé tartós polcoknak. Tehát a Salgó polc terhelhetősége és strapabíró kialakítása lényegében bárhol jól jöhet, az elérhető árának köszönhetően pedig nem is jelent túl nagy kiadást akkor sem, ha kisebb, csak néhány méter széles és magas polc- vagy állványrendszer kerül megrendelésre.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :