A benzinmotoros hómaró segít a baleset megelőzésben

Benzinmotoros hómaró

Benzinmotoros hómaró

Sokan, akik kerttel rendelkeznek, minden télen szembesülhetnek a hólapátolás kellemetlenségeivel. Akiknek kifejezetten nagy területet kellene eltakarítaniuk, azoknak jelentős segítségnek mutatkozik a benzinmotoros hómaró.

A szerkezet egy fűnyíróhoz hasonlítható, azzal a különbséggel, hogy a fű vágásához szükséges vízszintes pengék helyett, a hó mozgatására és behúzására kialakított spirálok találhatóak. A hó, amit a gép felszedett, a tetején lévő csövön keresztül oldalt távozik, pontosabban néhány méterrel arrébb fújja ki.

A benzinmotoros hómaró különböző árkategóriában érhető el, így mindenki a saját igényeinek megfelelő darabot képes kiválasztani, annak függvényében, hogy milyen mennyiségben kívánja azt használni.

Egy kisebb modell tökéletes lehet a kertes házak autóbejárójának vagy járdájának tisztítására, míg a nagyobb eszközök kisebb utcákat is képesek gyorsan megtisztítani. A benzinmotoros hómaró könnyen és biztonságosan segít elkerülni a lefagyott hó miatti sérüléseket és károkat, így sok időt és energiát takarít meg a használójának.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :