Üvegfólia telefonra a biztonsági védőháló

Üvegfólia telefonra

Egy-egy telefon ma már szinte csillagászati összegbe kerül. Ha pedig belegondol, akkor elég nagy veszélynek van kitéve, ami a karcolásokat és törést illeti, mivel folyamatosan használatban van. Erre van kitalálva a nagyszerű üvegfólia telefonra.

Az egyszerű fóliával szemben rengeteg előnye van, hiszen nemcsak a karcolások és koppanások ellen nyújt védelmet, hanem azt is megakadályozhatja, hogy a képernyő ripityára törjön. Ez úgy lehetséges, hogyha „szerencsésen” esik a telefon, akkor az üvegfólia fog szálasra törni és a képernyő érintetlen marad. Ez pedig megfizethetetlen olyankor, amikor rohan az ember és még csak az hiányzik, hogy a telefonja tönkremenjen egy ilyen pillanatban.

Az üvegfólia telefonra pedig alig kerül töredékébe egy ilyen készüléknek. A képernyőre pedig nagyon egyszerű felhelyezni, de ha tart attól, hogy rosszul csinálja, akkor általában a telefonos boltokban profin felhelyezik Önnek. Természetesen a mobiltelefon használatát ez semmiben nem fogja módosítani vagy zavarni.

Print Friendly, PDF & Email