Star Wars képregények, már az első sorozat hatalmas siker

Népszerű Star Wars képregények
Népszerű Star Wars képregények

Alig pár napja, hogy Amerikában, a Marvel kiadó gondozásában, megjelent egy újabb képregény sorozat. A Star Wars képregények legújabb része nem hoz nagy meglepetést, de annál nagyobb rajongói elégtételt, mert a Marvel által kiadott képregényeknek megvan a maga klasszikus varázsa.

A dolgok érdekessége, hogy a Csillagok Háborúja történetére épült képregény sorozat, még az első film, pontosabban az idősíknak megfelelően, a negyedik rész megjelenése előtt, már a piacra dobták.

George Lucas akkor még nem tudta, hogy milyen nagyipar fog ebből kialakulni és kemény harc után érte el, hogy a képregényeket elkészítsék és kiadják. Amint már ismerik a sikertörténetet, nagy bumm volt, egyaránt a képregény és a film sorozat is. Azóta a fiatalok még mindig ezeken a képregényeken nőnek fel, soha ki nem apadó téma.

Minden évben megjelenik néhány könyv, videós játék vagy képregény. A Star Wars képregények újabb része a filmsorozat hetedik részének támogatására indult új útjára, habár a témája a régi, „Egy új remény” és a „Birodalom visszavág” közötti időszakban játszódik, Luke, Leia és Han főszereplésével.

Print Friendly, PDF & Email