Rugalmasságot is biztosíthat a pneumatikus cső

Nagyon tartós a pneumatikus cső
Nagyon tartós a pneumatikus cső

Kétségtelenül számos tudományág látott napvilágot az elmúlt százötven-kétszáz évben, melyek közül mindenképp említést érdemel a pneumatika. Ennek a tudományágnak az értékes vívmánya a pneumatikus cső, amely manapság rengeteg egyedi alapanyaggal rendelkezhet. Az egyik legelterjedtebb szerkezetű a poliuretán (PU). Ez a típus egyedülálló ellenálló képességgel rendelkezik a törési feszültséggel szemben.

Ez az alapanyag lehetővé teszi, hogy a vezeték cső rugalmassággal is rendelkezzen, amely adottság remekül jön, amikor egy minimális hajlításra van szükség. Kifogástalan ellenálló képességét mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy a hőmérsékletet tekintve remekül helytáll -35°C és +60°C között.

Természetesen igazi titka a nyomás kibírásában rejlik, ahol akár 10 barig is gondmentes tartósságot mutat. Ilyen jellegű pneumatikus cső megrendelhető a http://www.hafner-pneumatika.com/pneumatika-csovek honlapon. Az itt található cég több éve gyártja és forgalmazza a termékeket, ezért szakértőnek mondható a pneumatikában.

Print Friendly, PDF & Email