A rolós szúnyogháló használatának előnyei

Rolós szúnyogháló

Ha szúnyogok elleni védelemre van szüksége, akkor már számos megoldás közül választhat. A rolós szúnyogháló megakadályozza a rovarok behatolását, ugyanakkor rendkívül esztétikus látványt nyújt. Tisztában vagyunk vele, hogy a praktikusság mellett, a szép megjelenés is prioritást élvez.

Napjainkban ezek már szinte szétválaszthatatlan fogalmakká váltak. A rolós szúnyogháló beépítése rendkívül kényelmes használatot biztosít. Az oldalán elhelyezett alumínium tokba teljesen vissza lehet engedni, ezáltal lehetővé teszi a szabad kilátást. Lehúzva pedig tökéletes védelmet nyújt a különböző rovarok ellen.

A lehúzást követően, egy összekötő profilba könnyen rögzíteni lehet a szúnyoghálót, ami ezáltal nem csúszik fel. Amennyiben nem ragaszkodik az alumínium színéhez, akkor a különböző alkatrészeket más árnyalatban is kérheti, mivel lehet fehér, aranytölgy vagy dió. Számunkra rendkívül fontos, hogy maximálisan meg legyen elégedve az általunk kínált termékekkel. A rolós szúnyogháló akkor mutat jól, ha passzol a lakás szín-világához.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :