Próbálta már a füstölőt?

Füstölő
Füstölő

Ha vonzódik a Távol-Kelethez, akkor elképzelhető, hogy tudunk Önnek ajánlani valamit, ami elnyeri a tetszését. A füstölő kipróbálása fölöttébb egyszerű, hiszen csupán egy pálcika és egy tartó kell hozzá. Persze nem árt egy vízzel teli tálat sem odakészíteni a minél könnyebb eloltás érdekében.

A füstölő számos illatban megvásárolható az Illatműhely oldalán, ezért nézegesse meg a kínálatot, és döntse el, melyik változat tetszik a legjobban! A használatnak köszönhetően lehetősége nyílik az érzelmei megváltoztatására, és végre nem kell a rossz hangulattól szenvednie.

Tudni kell azt is, hogy a füstölő képes megtisztítani a teret a negatív energiáktól. A 20-25 perces égési idő alatt az egész szoba megtelik a finom illattal. Nemcsak a lélek, hanem a test is felfrissülhet a használat révén, hiszen nőhet a vitalitás.

Előnyös, ha hetente több alkalommal is sor kerül a füstölő meggyújtására. Az Illatműhely oldaláról történő rendelés esetén arra kell számítania, hogy egy doboz körülbelül 30 szálat tartalmaz.

Print Friendly, PDF & Email