Porleválasztó a gondtalan tisztításért

Porleválasztó porszívóhoz
Porleválasztó porszívóhoz

Az otthon tisztán tartása elsődleges feladat, de ugyanilyen fontos a porszívó karbantartása is. A porszívó, illetve a szűrő tisztítása során rengeteg por hullik szét a padlón. Ettől a kellemetlenségtől kíméli meg Önt a porszívóhoz csatlakoztatható porleválasztó készülék, amelyik pormentes munkavégzést biztosít. Ez a rendkívül hasznos eszköz minden típusú porszívóhoz alkalmazható. Bátran használhatja nedves és száraz készülékekhez egyaránt.

A porleválasztó felhasználási területe nagyon széles: könnyűszerrel eltűntetheti vele az állati eredetű szőrt, a növényi hulladékot, a fémforgácsot, a fűrészport, az építési hulladékot, a gipszport, a homokot és más szemcsés port is. Antisztatikus, minőségi, formatervezett eszközről van szó, amit a használati útmutató segítségével egyszerűen hozzáilleszthet a porszívóhoz.

A porleválasztó készülék révén, nem okoz problémát a porszívó kíméletes használata, valamint a parketta vagy más padlófelület alapos tisztítása során is gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.

Print Friendly, PDF & Email