Nem esik ki az táblagép a tablettartóból

Tablettartó
Tablettartó

Nincs is annál rosszabb, amikor az ember véletlenül nekimegy a hálószoba asztalának vagy a nappali polcának és egy nagy koppanásra lesz figyelmes, aminek az eredménye a táblagép eltörése. Mindez elkerülhető lett volna a tablettartó segítségével, aminek köszönhetően nem esik ki a drága kütyü az eszközből. A stabilitásnak leginkább két oka van.

Az egyik, hogy a kialakítása révén, gumi vagy szilikon alsó résszel van ellátva, ami miatt nem csúszik el a tablettartó, akkor sem, ha fa-, üveg- vagy éppen fémfelületen kap helyet. A második ok a remek formatervezésben rejlik. A gyártók különösen figyeltek arra, hogy a lehető legbiztosabb módon rögzítse a táblagépet a tartó, hogy az ne essen ki, még nagyobb lökést követően sem.

Ezt a két célt elérték és ezt számos vásárló is alá tudja támasztani, akik közül sokan még évek múlva sem élték át azt a kellemetlen helyzetet, amikor a kütyü darabjaira tört egy váratlan pillanatban. Aki már megvette a tablettartót, pontosan tudja, mint megannyi más védelmi eszköz, ez is nélkülözhetetlen.

Print Friendly, PDF & Email