Műanyag tárolóláda hasznos és praktikus

Praktikus műanyag tárolóláda

Olyan tárolóládát keres, ami egyben padként is funkcionálhat? Akkor lépjen fel a Műanyag Varázs webáruházba és tekintse meg a műanyag tárolóláda széles választékát!

Ez a termék nem csak praktikus, de mutatós is, kertünk dísze lehet. A webshopban most jó áron vásárolható meg a Keter-Woodeffect fahatású tárolóláda, mely kétszemélyes pad is egyben. Nagyon modern, beépített hidraulikus nyitó rendszerrel is fel van szerelve.

Rengeteg mindent tárolhat benne, például párnákat, takarókat, kerti eszközöket is. Ez a műanyag tárolóláda barna színben vásárolható meg, 455 literes űrtartalommal. Összeszerelése nem igényel különösebb tudást, bárki hamar össze tudja szerelni.

Az ezen az oldalon forgalmazott termékek mind kiváló, prémium minőségű műanyagból készülnek, igaz ez a tárolóládára is. 19 kilogrammú, tehát könnyedén szállítható, egyszerűen áthelyezheti egyik pontból a másikba. Kösse össze a kellemest a hasznossal, vásároljon műanyag tárolóládát, és biztosítson helyet azoknak a dolgainak, melyeket nem használ mindennap. Ennek a tárolónak a segítségével rendet teremthet kertjében.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :