Minőségi író program

Ashampoo Burning
Ashampoo Burning

A CD-k, DVD-k kiírásához olyan programok használata szükséges, amelyek képesek megfelelő módon áthelyezni a programokat az adott lemezekre.

Az Ashampoo Burning Studio Free minőségi program, ami több operációs rendszerhez is feltelepíthető. Az író program a hagyományos adat és videó kiírás mellett, biztonsági másolatokat is képes készíteni a megadott adatokról.

Az Ashampoo Burning Studio Free program kezelése egyszerű, azonban az első használat előtt érdemes megismerkedni a különböző menüpontokkal. A lemezek kiírásához mindössze át kell húzni a kijelölt mennyiségű fájlt, majd el kell indítani a programot. Az írás néhány percet vesz igénybe, majd a program lezárja a lemezeket.

Az Ashampoo Burning Studio Free kezelése tehát nem jelent gondot az új felhasználók számára sem. A program megbízható segítséget kínál az üres lemezek kiírásához, így ezt érdemes alkalmazni. Az Ashampoo széles körben kedvelt, ugyanis minőségi munkát végez. A lemezek kiírása után is érdemes ellenőrizni a kiírt adatokat.

Print Friendly, PDF & Email