Melyik bojler alkatrész a hibás?

Bojler alkatrész

A bojler meghibásodásakor az ember nem azt a végeredményt kapja, amit eredetileg várna. Vagyis nem megfelelő a vízmelegítés vagy éppen a víz szivárog ki a tartály oldalán. Azt megállapítani azonban, hogy melyik bojler alkatrész mondta fel a szolgálatot, már a szerelő dolga. A tulajdonos, tapasztalat nélkül, a saját feje után sose próbálja orvosolni a problémát, mert az nemcsak eredménytelen lehet, de balesetveszélyes is.

Ha valamilyen gondot észlel a bojlerrel kapcsolatosan, akkor keresse fel azt a szerelőcsapatot, akik eredetileg beüzemelték a szerkezetet! Ha garanciálisan vásárolta meg tőlük, akkor érdemes kihasználni az általa nyújtott biztonsági hálót és úgy beszereltetni az új bojler alkatrész valamelyikét, hogy ne kelljen külön ezért fizetnie.

Ha már kifutott ebből az időből, akkor az alkatrészt és a szerelést is meg kell fizetnie. A gondot általában gyorsan megoldja egy tapasztalt csapat, hiszen nem az Öné lesz az első bojler, amelyikkel foglalkoztak. Tudni fogják milyen bojler alkatrész kell és gyorsan ki is cserélik, ha muszáj.

Print Friendly, PDF & Email