Küszöbölje ki a csípős szelet a fűthető motoros ruhával!

Fűthető motoros ruha
Fűthető motoros ruha

Ha a száguldás szerelmese, garantáltan tapasztalta már, hogy mennyire kellemetlen érzés a hűvös szél csapása motorozás közben.

A legtöbb speciális üzletben rábukkanhatunk vastag ruhadarabokra, azonban a fűthető motoros ruha a legújabb őrület. A kabát, esetleg mellény mellé, választhatunk egy pár kesztyűt is. Ezek a szerelések hőt képesek árasztani magukból. Funkcionálásuk egy akkumulátorral van kivitelezve.

Tehát a hagyományos motoros ruhákkal ellentétben, ezek nemcsak óvnak a széltől, vízállóak, vastagok és jó minőségűek, hanem fűtenek is közben. A www.futhetoruha.hu weblapon a sport rajongóinak unisex kabátokat kínálnak, amelyeknek remek a légáteresztő képessége.

A méretet a lap alján, a megtekintett termék alatt tudjuk kiválasztani. Ezek a kabátok nyilvánvalóan a fázósabbak és az idősebbek számára is hasznosnak fognak bizonyulni. Amennyiben szeret sportolni vagy a családtagjai között van ilyen személy, tekintse meg a fűthető motoros ruha kategóriát és tegye boldoggá vele saját magát, szeretteit és barátait!

Print Friendly, PDF & Email