Kóstolja meg a Kerekes Pince borait!

Kerekes pince

Ha Balatonalmádiban jár, bizonyos helyek meglátogatását ne hagyja ki! Az egyik ilyen látványosság a Kerekes Pince, ami a gyönyörű környezetről, a csodálatos borairól és az ízletes ételeiről híres.

Nos, ha mégsem sikerül oda eljutnia, az ott készült borokat azért nem kell nélkülöznie, hiszen szerencsére megvásárolhatóak nagyobb tételben is az artizanshop.hu webshopból. Igaz, itt nem kell ipari mennyiségekre gondolni, mivel ebben az online ital nagykereskedésben kistermelői borok vásárolhatók meg. A Kerekes Pince különleges nedűi csodálatosan illenek számos ételhez és alkalomhoz, így egy meghitt romantikus estéhez vagy bensőséges családi vacsorához is.

Az árakat tekintve is megfelelőek, így akár a saját vállalkozás palettáját is lehet gazdagítani a Kerekes Pince zamatos nedűivel. A webshop kínálatában megtalálható a Hárslevelű, a Kékfrankos vagy a Rajnai Rizling. Kóstolja meg mindegyik fajtát, majd válassza ki, hogy melyiket látná Ön is szívesen a saját vállalkozásában vagy nagyobb családi eseményen!

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :