Képességfejlesztő játék autó az apróságoknak

játék autó

Játék autó

A gyerekek már egész kiskoruktól kezdődően imádják a szétszedhető és összerakható játékszereket. A Modarrai játék autó döbbenetes formájának jóvoltából, a csöppségek egyik kedvenc foglalatosságává vált.

Egy építő rendszer, ami úgy lett kialakítva, hogy a legkisebbek is tudják használni. Minden alkotóelem könnyűszerrel összerakható a másikkal, ennek köszönhetően több formában is megépíthető. Az építőrendszer 11 darabból áll és több mint 10 különböző változatban összeállítható, kevés idő leforgása alatt. Az összeszerelést követően nem kell félni, hogy a darabok szétesnek, mert a beépített csavarok biztonságosan összetartják a remekművet. A játék autó ujjal irányítható vezetési rendszerrel van ellátva, így nincs szükség a kezek áthelyezésére vagy a távirányítóval való bíbelődésre.

A játékszer jelentősen fejleszti az apróságok finommotoros képességüket, türelemre és kellő odafigyelésre tanítja őket. A szülőknek fontos feladatuk, hogy jól megválasztott eszközt adjanak a csemetéik kezébe, az építhető játék autó pedig kifogástalan darabnak bizonyul.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :