Jurassic World póló számos modellje

Jurassic World póló modellek
Jurassic World póló modellek

A Jurassic World egy klasszikus filmnek számít, elvégre nincs olyan, aki ne ismerné a sztorit. Nemcsak a látványosság garantálja a film sikerét, hanem a történetnek a szála is, valamint a dinoszauruszok ábrázolása.

Ha közeledik egy olyan ismerőse vagy barátja születésnapja, akiről tudja, hogy nagy rajongó, akkor a Jurassic World póló kitűnő ajándékként szolgál erre az alkalomra. Sőt, bármilyen más esemény vagy ünneplés keretén belül meglepheti a célszemélyt egy ilyen egyedi modellel.

Kicsik és nagyok számára is van választék bőven, ugyanis a póló mellett hátizsák is megvásárolható. A gyerekek szívesebben mennek iskolába olyan hátizsákkal, amelyiket nagyon szeretnek és mások is csak dicsérni fognak.

Ezen kívül zokni, úszó szett, cipő vagy pulóver is megtalálható Jurassic World stílusban. Annyi azonban biztos, hogy aki szereti az egyedi ruhaneműket, az szívesen hord egy olyat is, mint a Jurassic World póló. Különféle változatai megtekinthetőek és meg is rendelhetőek a cinemarket.hu oldalról, egyszerűen, néhány kattintással.

Print Friendly, PDF & Email