A jázmin rizs ár szerencsére pénztárcabarát

Jázmin rizs ár

A rizsek kedvelőinek nem lehet okuk a panaszra, hiszen ez az igazán tápláló és egészséges étel napjainkban már sokféle és változatos formában elérhető a boltok polcain. Az egyik ilyen a jázmin rizs, ami különleges illatáról kapta a bájos nevét.

A fent említett termék rendkívül egészséges és jótékony hatással bír, a jázmin rizs ár pedig abszolút jutányos azoknak, akik így szeretnék változatosabbá tenni a napi tápanyagbevitelüket. Délkelet Ázsiában honossá vált hosszú szemű, lágy textúrával rendelkező rizsről van szó, aminek a vitamin- és szénhidráttartalma kiemelkedően magas.

Bőséges fehérje forrás, amiről tudjuk, hogy elengedhetetlen fontossággal bír az izmaink megfelelő növekedése szempontjából. Hosszú távú fogyasztása szabályozza a koleszterinszintet, megemeli a szellemi teljesítőképességet, jótékonyan hat az idegrendszer működésére. Konyhai felhasználása változatos, leginkább köretként a legkarakteresebb. A jázmin rizs ár, ami most 1.180 Ft a Bulkshop üzleteiben, megfizethető az egészséges életmódot követőknek.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :