Hogyan lehetséges a páramentesítés házilag?

Páramentesítés házilag
Páramentesítés házilag

Mindenkinek jól jönnének olyan tippek, amelyek segítségével páramentessé tudná tenni a házát. Szerencsére ez a feladat nem túl bonyolult, éppen ezért érdemes megpróbálkozni a felsorolt tanácsok kipróbálásával. A páramentesítés házilag úgy a legegyszerűbb, ha gyakran,

rövid időszakokban szellőztetünk, mert így nem fog bedohosodni a szoba. A másik trükk ezzel kapcsolatban, hogy sót kell kihelyezni a szoba egyik részére, hiszen ez képes magába szívni a nedvességet. A páramentesítés házilag só-lámpával is megtörténhet, ami talán az egyik legpraktikusabb megoldásnak számít.

Azonban ha már komolyabban van szükség a páraérték szabályzására, akkor nem feltétlenül lesznek elegendőek a fent felsorolt trükkök, mert más is kell az optimális eredmény elérése érdekében. A páramentesítő gép például kitűnő választás ilyenkor, hiszen ez a berendezés gyorsan és eredményesen dolgozik.

A készülék hamar kiszívja a levegőből a felesleges vizet, éppen ezért gyorsan javulás következik be az adott helyiségben. Akkor sem feltétlenül ajánlott a páramentesítés házilag, ha már elkezdett penészedni a fal, mert ilyenkor mindenképpen professzionális gépi segítségre lesz szükség.

Print Friendly, PDF & Email