RSS
 

Archive for the ‘Hírek’ Category

Shimano az elektromos bicikli hírekben

20 Már
Ismerje meg a legújabb elektromos bicikli híreket

Ismerje meg a legújabb elektromos bicikli híreket

Az internet manapság nagyban megkönnyíti a hírekkel való felzárkózást. Az elektromos bicikli hírek esetében sincs ez másképp, hiszen pár kattintás segítségével, könnyedén és gyorsan elolvashatjuk a legfrissebb információkat a kerékpárok világából. Read the rest of this entry »

 
Shimano az elektromos bicikli hírekben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 

A legnépszerűbb DJ-k

11 jan
DJ mixelés közben

DJ mixelés közben

Bizonyára már senkit sem ér meglepetésként az, hogy az elektronikus zene egyre elterjedtebbé válik, és már elképzelhetetlen egy olyan bulin vagy fesztiválon részt venni, ahol ne hallanánk valamiféle mixet vagy feldolgozást, és hasonló, elektronikus módon előállított zenét. Meglepően nagy kereset van erre a stílusra, és az sem elhanyagolandó szempont, hogy azok a DJ-k, akik már valamit letettek az asztalra, igen jól keresnek ezzel. Nem csak a fesztiválokon hangzanak el a mixek, hanem az mp3 letöltéssel foglalkozó oldalakon is egyre elterjedtebbé válnak ezek az elektronikus zenék. Read the rest of this entry »

 
A legnépszerűbb DJ-k bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 

A zoldfulprogram weboldal érdekes információkat tartalmaz

05 Sze
Zoldfulprogram

Zoldfulprogram

Szeret olyan weboldalakon hosszasan elidőzgetni, amelyek érdekes információkat tartalmaznak? Esztétikus, ízléses és az emberbarát design még inkább azt az érzést kelti, hogy több időt is töltsön el ott? A zoldfulprogram blog oldal is egy ilyen hely, ahol nagyon sok hasznos és érdekes tudnivalók közül válogathat. Példának okáért, az egészség kategórián belül olvasgathat Dr. Chen filozófiájáról, ami hazánkban is egyre ismertebbé vált. Emellett megismerheti a reiki zene funkcióit, amely révén könnyedén ellazulhat egy fárasztó és stresszel teli nap után. Read the rest of this entry »

 
A zoldfulprogram weboldal érdekes információkat tartalmaz bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 

Az árvíz miatt csúszik a Margitszigeti Szabadtéri Színpad megnyitása

11 jún

Sajnálatos, hogy hazánkban is egyre magasabb a Duna vízállása, ennek következtében a Margitszigeti Szabadtéri Színpad megnyitása is csúszni fog, az előadások elmaradnak. Júniusban az alábbi előadások maradnak el: Verdi-Wagner nyitókoncert (június 14.), Balkan Fanatik (június 15.), A Szabadság Napja (június 19.), Duna Karnevál (június 21.). A megvásárolt jegyek természetesen becserélhetők a Budapesti Nyári Fesztivál más előadásaira vagy vissza is válthatóak. A magas fokozatú árvízi vészhelyzet miatt a Margitszigetet kiürítették, az ott élő állatokat is elköltöztették, mindezzel megelőzve az esetleges tragédiákat. Read the rest of this entry »

 
Az árvíz miatt csúszik a Margitszigeti Szabadtéri Színpad megnyitása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 

Izgalmas programok a Hay Fesztiválon

21 máj
Hay Fesztivál Budapest

Hay Fesztivál Budapest

A Budapesti Hay Fesztivál célja, hogy az emberek együtt gondolkodjanak a világ nagy dolgairól és arról, hogy milyen is lehetne. Május 18-án is gyermekprogrammal, építészettel, irodalommal, filozófiával, történelemmel és filmmel várták az érdeklődőket. A szombati programoknak a Közép- Európai Egyetem és Akvárium Klub adott otthont. Finy Petra, az egyik legnépszerűbb gyermekíró verseit adta elő szombat a délelőtti órákban Farkasházi Réka és zenekara társaságában. Ezután a többszörös díjnyertes francia építésszel, Odile Decq és a Pritzker díj igazgatója, Martha Thore beszélgetett arról, hogy vajon merre tart ma a kortárs építészet. Read the rest of this entry »

 
Izgalmas programok a Hay Fesztiválon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 

27 könyvesbolt részvételével Kis Könyves Éj

13 ápr
Kis könyves éj

Kis könyves éj

2013. április 19-én délután 16 órától éjfélig a Kis Könyves Éj keretében 27 független könyvesbolt és több kulturális intézet részvételével izgalmas programokkal várják a könyvek szerelmeseit. Könyvbemutatók, kiállítások, koncertek nem csak Budapesten, hanem az ország több városában is. A rendezvény célja felhívni az olvasók figyelmét a kis könyvesboltok barátságos hangulatára, sokszínűségére. Read the rest of this entry »

 
27 könyvesbolt részvételével Kis Könyves Éj bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 

Gyerekekkel boldogan

20 dec

Ahol a sok gyerek öröm!

Tóth Zoltánné Ida háza soha nem csöndes. Az ételt két darab kondérban főzi, ami természetesen hatalmas mennyiség, de kell is ekkora adag a 17 gyermekének. A legidősebb gyermek 22 éves a legfiatalabb pedig nemsokára érkezik. A nagyobb, felnőtt gyermekek már dolgoznak, a kiseb

bek pedig szakmát tanulnak. A sok gyermekes édesanya elmondta, hogy nem tudná már elképzelni életét a rengeteg gyerek nélkül, habár fiatalabb korában esze ágában sem volt gyermeket szülni. Read the rest of this entry »

 
Gyerekekkel boldogan bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 

Fortuna kereke csak Önre vár!

04 dec

Weboldalunkon rengeteg sportfogadás, különböző póker játékok és jobbnál jobb nyerőgépek állnak készen a játékos kedvű felhasználók számára. Nyerőgépek sokasága várja a játékosokat, hogy a regisztrálást követően elkezdjék szerencséjük forgatását. Ahhoz hogy pénzt nyerjen feltétlen szükséges a regisztráció, mellyel igazolható személyiségünk valódisága. A regisztráció után megbizonyosodhat az általunk kínált játékélmény eredetiségéről. Read the rest of this entry »

 
Fortuna kereke csak Önre vár! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 

Fergeteges táncelőadás

20 nov

Sárközi Gyula társulat táncelőadása

A Sárközi Gyula társulat 2012. november 19.-én és 20.-án fergeteges táncelőadással várja az érdeklődőket, közreműködnek A Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskola növendékei. A Bulvár utca lakói című előadás színvonalas előadást kínál, mert a mindennapok emberének íródott. Az előadás egy hétköznapi panelház lakóinak a történetét dolgozza fel, ahol minden lakás különböző karakterű embereket és különleges titkokat rejt. Egy saját, belső világot teremtenek a lakók, amelynek a hát határai adják a keretet. Read the rest of this entry »

 
Fergeteges táncelőadás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 

Egy újabb Egy Cseppes Patikahét!

29 okt
Cseppes Patikahét

Cseppes Patikahét

Az Egy Cseppes Patikahét most már minden évben kétszer megrendezésre kerül és egy nagyszerű kezdeményezés, amely felhívja az emberek figyelmét a leggyakoribb betegségre, mint amilyen a cukorbetegség is. Vannak ma már Egy Cseppes Gyógyszertárak ahol egész évben lehetőség van a legfontosabb egészségügyi szűrésekre, de ezen a héten hatalmas kedvezménnyel vásárolhatóak meg a legfontosabb segédeszközök. Read the rest of this entry »

 
Egy újabb Egy Cseppes Patikahét! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 

Malek Andrea a TV2 tehetségkutatójában!

03 okt

Malek Andrea

Egyre többen hisznek a pozitív gondolkodás erejében és Malek Andrea is ennek tulajdonítja a szerencséjét, hogy megkapta a Tv2-től a lehetőséget, hogy egy tehetségkutató műsorban szerepeljen. Szily Nóra pszichológus-műsorvezető egy beszélgetésük során segített a művésznőnek és a tanácsot meg is fogadta. Nagyon divatos, hogy ma mindenki azt javasolja a páciensének, hogy ha valamit szeretne akkor kérje tulajdonképpen az „ Univerzumtól”. Read the rest of this entry »

 
Malek Andrea a TV2 tehetségkutatójában! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 

Ikreket vár Jenny Frost, a sokat próbálkozó énekesnő

11 Sze

Ikreket vár Jenny Frost

Ezelőtt két nappal jelentette be az énekes nő, hogy várandós és nem is csak egy baba érkezését várják hanem mindjárt kettőét, ugyanis ikreket vár a pár. Volt kedvesétől természetesen van már egy gyereke, de új kedvesével ezek a gyerekek lesznek az elsők .  Az énekes nő nagyon sok mindennel próbálkozott karrierje érdekében, de hosszú ideig tartó sikerrel egy próbálkozás sem végződött ezért úgy gondolta, hogy ideje lenne már csak a magán életére koncentrálnia. Read the rest of this entry »

 
Ikreket vár Jenny Frost, a sokat próbálkozó énekesnő bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 

Az egyik legnagyobb hazai futárcég lehúzta a rolót!

25 aug

Futárcég

Nagyon komoly problémákkal kell az utóbbi időben szembesülnünk, mert a gazdaság folyamatosan még mélyebbre zuhan. Az Xpress Parcel System futárszolgálat a legnagyobbak közé tartozott és már több éve hozta-vitte csomagjainkat szerte az országban. A partnerek és a cég dolgozói komoly gondban vannak és attól félnek, hogy nem fogják megkapni a pénzüket. Hirtelen jött a hatalmas változás, a dolgozók nem is tudtak semmit a gondokról, csak akkor lett gyanús az ügy amikor két hónapja késnek a juttatások. Read the rest of this entry »

 
Az egyik legnagyobb hazai futárcég lehúzta a rolót! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 

Kristen Stewart bocsánatot kért hűtlenségéért!

27 Júl

Kristen Stewart

Hatalmas port kavart a napokban megjelent hír, hogy Kristen Stewart megcsalta szerelmét, szintén az Alkonyat filmekből ismert Robert Pattinsont.  Az álompár már több éve együtt van és nem csak a mozivásznon, hanem  a való életben is. Lányok milliói rajongnak a kissé melankólikus tekintetű szépfiúért aki már több alkalommal bizonyította, hogy tehetséges színész. Rupert Sanders a Hófehér és a vadász rendezőjével kialakított kis románc miatt robbant ki a botrány amelynek következtében mindketten bocsánatot kértek a nyilvánosság előtt. Read the rest of this entry »

 
Kristen Stewart bocsánatot kért hűtlenségéért! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 

Elvált Keresztes Ildikó!

28 jún

Elvált Keresztes Ildikó

A X-Faktor mentorja magánéletében nincsenek rendben a dolgok az utóbbi időben, de nem osztotta meg ezen problémáit a médiával. Most azonban nyilvánosságra került, hogy 25 év után kimondták a válást és volt férjével külön utakon folytatják tovább.

Hónapokkal ezelőtt robbant ki a botrány, hogy Kicska Lászlót egy több évtizeddel fiatalabb lánnyal látták együtt és akkor már nyilvánvaló volt, hogy a sztárpár életében nincs minden rendben. Természetesen akkor még tagadták a különélésükről felröppent pletykákat, de nem kellett sokat várni amíg végre kiderült, hogy valóban nincs rendben a kapcsolatuk. Read the rest of this entry »

 
Elvált Keresztes Ildikó! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Hírek

 
 

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás