Fujitsu klíma és hőszivattyú termékek

Fujitsu klíma
Fujitsu klíma

A Fujitsu neve egyet jelent a legjobb választással. A japán csúcstechnológiának köszönhetően, csakis minőségi termékre számíthat. A világszerte elismert márkanév tíz éves garanciát ad a megrendelt termékeire. Nagyon egyszerű őket beszerelni, de mindig kérjen szakmai segítséget. Széles termékpalettával rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőbbet. Állandó raktárkészlettel rendelkezik, így nem kell amiatt aggódnia, hogy amit szeretne, azt ne lehessen megvásárolni, mert éppen nincs készleten. A Fujitsu klíma megbízható mérnöki és szerviz háttértámogatással van ellátva. A Fujitsu klíma két csoportba osztható: vannak monosplit és multi split termékek. Az első csakis egy helyiség fűtéséhez, illetve hűtéséhez alkalmazható, míg utóbbi akár 8 beltéri helyiség levegőjének cseréjére is képes.

Minden esetben egy kültéri és egy benti egységre kell számítani. A felszerelése nem nehéz, és pár órán belül beüzemeltethető. A nagyobb hatásfokkal rendelkező vrf berendezéseket irodaházakban, társasházakban lehet elképzelni. Sok bevásárlóközpont is ilyet használ. Erős és masszív berendezés, ami biztonságosan működik. A szellőztetős berendezések iránt nagy az érdeklődés, hiszen fenntartásuk nagyon alacsony. A profi Fujitsu termékek közül meg kell említeni a levegő-víz hőszivattyúkat is.

Azok számára lett kifejlesztve, akiknek nagyon számít a környezetbarát működtetés. Fenntartási és üzemeltetési költségeit alacsonyan lehet tartani. Egy egészségesebb megoldást biztosít azok számára is, akik érzékenyebben reagálnak a klíma jelenlétére. Érdemes ellátogatni a Fujitsu internetes weboldalára.

Print Friendly, PDF & Email