RSS
 

Archive for the ‘Építőanyag – lakberendezés’ Category

Programozható fan-coil termosztát berendezés

23 Sze

 fan-coil termosztát

fan-coil termosztát

A programozható termosztátot 2-4 csöves rendszerekhez csatlakoztatjuk, csak szelep vagy légoldali vezérlésre. Van olyan modell is, amelyik egyszerre mind a két funkcióra képes figyelni. Elektronikus rendszerének köszönhetően, könnyedén megtanulhatjuk annak kezelhetőségét. Az európai gyártású fan-coil termosztát nagyon pontosan méri a hőmérsékletet és a legkisebb változásra is azonnal reagál. Automatikus ventilátorfokozattal működik. A programozhatóságot negyedórás hőfokszabályozásra tudjuk beállítani.
Read the rest of this entry »

 
Programozható fan-coil termosztát berendezés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 

Mire képes egy konyhai ventilátor?

02 máj

konyhai ventilátor

konyhai ventilátor

Sokan nem is tudják, hogy mi mindenre fel lehet használni a konyhában fellelhető ventilátorokat. A konyhai elszívó ventilátor része teljes mértékben hangszigetelt, így működése nem zavarja a hétköznapi munkánkat. Zsírfogó tálca is jár hozzá. Az ilyen típusú konyhai ventilátor egyik oldalról szívó centrifugális. Járókerekei vannak, amelyek statikusan és dinamikusan is ki vannak egyensúlyozva.
Read the rest of this entry »

 
Mire képes egy konyhai ventilátor? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 

A függönyök öltöztetik az otthonokat

11 okt
A függönyök meghatározzák a lakás stílusát

A függönyök meghatározzák a lakás stílusát

A függöny már több száz éve fontos szerepet kap az otthonok berendezésébe, így mindenki próbálja megtalálni a számára tökéletes darabot. A függönyök meghatározzák az otthon hangulatát, stílusát és szükséges, hogy összhangba kerüljön a szőnyeggel.

Napjainkban többféle alapanyagból készül, lehet csipke, selyem, len vagy akár pamut. Minden darab más és más, a színe, a textúrája, a mintája eltérő. Nagyon gyakori a virág motívumos, hiszen egyedi hangulatot kölcsönözz a szobáknak. Gyönyörűen alkalmazkodik az ablak formájához, lágy és elegáns. Read the rest of this entry »

 
A függönyök öltöztetik az otthonokat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 

Az elektromos padlófűtés előnyei

03 okt

elektromos padlófűtés

elektromos padlófűtés

Otthonunk komfortérzetét úgy tudjuk a leghatékonyabban növelni, ha kellemesen langyos felületekkel vesszük magunkat körbe, így a klasszikus fűtés mellett, elgondolkodunk a padlófűtés beszerelésén is. Köztudott, hogy a meleg levegő felfelé száll, így a plafon körüli levegő akár 5 fokkal is melegebb lehet, mint a padlónál. Erre a problémára jelent megoldást az elektromos padlófűtés.
Read the rest of this entry »

 
Az elektromos padlófűtés előnyei bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 

Mit kell tudni műanyag ablak vásárlása előtt?

20 Sze
műanyag ablak

műanyag ablak

Ablakcsere előtt mindig arra kell törekedni, hogy a lehető legjobb minőségű nyílászárót válasszuk. Az sem mindegy, hogy az ablak milyen típusú épületbe kerül beépítésre, hiszen magánházba, panelbe vagy szigetelés nélkül rendelkező házaknál teljesen más tulajdonságokat kell szemügyre venni. A műanyag ablak kiválasztását követően árajánlatot kell kérni. Az ajánlatnak nemcsak az ablak gyártási, beszerelési költségeit kell tartalmaznia, hanem a műanyag ablakhoz tartozó egyéb kiegészítőket is.
Read the rest of this entry »

 
Mit kell tudni műanyag ablak vásárlása előtt? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 

Az ablakcsere árak meghatározása

28 feb

ablakcsere árak

ablakcsere árak

Az ablakcsere költségei nagyon sok tényezőtől függnek, így ha az ablakokat szeretnénk újra cserélni, akkor mindig hívjunk ki egy csapatot, akik felmérik a helyzetet és igényeinknek megfelelő ajánlatot tudnak készíteni. Ennek alapján tudunk csak megfelelően kalkulálni. A különböző árajánlatok között nézelődve már könnyebbé válik a választás. A kedvezményes ablakcsere árak meghatározásánál oda kell figyelni arra is, hogy milyen típusú új ablak beépítése mellett döntünk. A két- vagy háromrétegű üvegezés különböző árkategóriát képvisel.
Read the rest of this entry »

 
Az ablakcsere árak meghatározása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 

A megfelelő tetőfedő anyagok kiválasztása

25 dec
 tetőfedő anyagok

tetőfedő anyagok

A tetőfedő alapanyagok feladata az, hogy védje otthonunkat az időjárással szemben széltől, csapadéktól egyaránt. A tető nagyban meghatározza az otthonunk látványát is, esztétikailag ugyanis nem mindegy, hogy mi mellett döntünk. Ha nem tudunk választani a kerámia, beton, pala vagy fémlemezfedés közül, akkor érdemes szakértőhöz fordulni. A tetőfedő anyagok kiválasztásánál fontos figyelembe venni azt is, hogy milyen tetőt szeretnénk.
Read the rest of this entry »

 
A megfelelő tetőfedő anyagok kiválasztása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 

Pneumatikus termékek használata az iparban

26 Sze

Pneumatikus termékek

Pneumatikus termékek

A pneumatika területén egyre többen dolgoznak, így kiváló minőségű, kivitelezésű termékekkel állunk szemben. Minden iparágban találkozhatunk ilyen termékekkel, hiszen nincs olyan terület, ahol ne lenne fontos a vezérlés, előkészítés, csatlakozás vagy mozgatás. A pneumatikus hengereket különböző méretben rendelhetjük meg. Az elektromos és pneumatikus termékek, szelepek egyedi és csoportos kivitelben is választhatóak. Kézi működtetésű termékek is vannak. Az áramlásszabályzók, moduláris levegő előkészítők és csatlakozók sem hiányozhatnak az iparból.
Read the rest of this entry »

 
Pneumatikus termékek használata az iparban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 

Minőségi ablak az ablakváros ajánlásával

06 feb
Minőségi ablak!

Minőségi ablak!

Az építkezések nemrég fejeződtek be az otthonában, csupán csak az utolsó simítások következnek még? Nagy hangsúlyt szeretne fektetni arra, hogy az ablak minőségileg megfelelő legyen, hogy Ön és családja a legnagyobb biztonságban érezze majd magát az új családi otthonban? Mindenképp ajánlatos egy stabil, jó minőségű műanyag ablakot választani, hiszen ez rengeteg olyan előnnyel bír, amivel korábbi társai még csak fel sem tudják venni a versenyt. Nemcsak rendkívül stabilak, de mutatósak is, ennél fogva kiváló a megjelenésük bármelyik családi ház tekintetében. Read the rest of this entry »

 
Minőségi ablak az ablakváros ajánlásával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 

Amit nem tudnak sokan a PET-G poliészterről

29 dec
PET-G műanyag

PET-G műanyag

A műanyag feldolgozás területén valamennyire is jártasak általában a PET és a PBT poliésztereket ismerik, ha a hőre lágyuló tulajdonságot vesszük viszonyítási alapnak. Ám ezeknek az anyagoknak sem tudják mindig a pontos tulajdonságaikat, a gyártójukat vagy esetleg azt, hogy milyen kategóriába is sorolhatóak be ezek, valamint a megjelenésre váró újabb típusok.

A PET-G fő tulajdonságai közé tartozik a nagy merevség, valamint a már-már üvegszerű átlátszóság is, ám ezeknél a poliésztereknél meglepően nagy mennyiségű sokféleséggel találhatjuk szemben magunkat. Olykor még az is előfordulhat, hogy különböző adalékokkal növelik a poliészterek kapacitását. Read the rest of this entry »

 
Amit nem tudnak sokan a PET-G poliészterről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 

A nyílászáró javítás gyorsan megy

06 nov
Minőségi nyílászáró javítás!

Minőségi nyílászáró javítás!

Milyen problémák léphetnek fel a nyílászárók használata közben? Számtalan problémával találkozhatunk, amelyek közül néhányat akár ki is lehetne emelni. Alapvető hiba a recsegés. Ez a nyílászáró használatából, valamint a vízszintes nyitásából is ered. A nyílászáró javítás szakember feladata. A nyílászárókat ne próbáljuk meg mi megjavítani, ugyanis számos olyan hiba léphet fel közben, amelyet nem biztos, hogy orvosolni tudunk. A fentiekben említett hibán kívül megemlíthetünk még néhányat. Sok ablak esetében a becsukás és a kinyitás kész rémálom, mivel a nyílászáró nem képes a megfelelő zárszerkezetbe kapaszkodni és így maga a szerkezet is elkopik. Read the rest of this entry »

 
A nyílászáró javítás gyorsan megy bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 

Milyen külsejű a fa beltéri ajtó?

21 Sze
Minőségi fa beltéri ajtó

Minőségi fa beltéri ajtó

A házunk összképét befolyásolják a beltéri ajtók is. Kihangsúlyozzák az adott helyiségek hangulatát, így érdemes körbenézni az ajánlatokban. A fa beltéri ajtó választéka hatalmas. Nemcsak egyszerű, letisztult felületű ajtólapokat találhatunk az ajánlatokban, hanem díszített és üvegbetéttel ellátott termékeket is. Az üvegbetétes beltéri ajtók rendkívül népszerűek és szívesen alkalmazzák őket lakásokban és házakban is. A fa beltéri ajtó minőségi alapanyagból készült, amit megfelelő technológia segítségével, egy burkolattal láttak el. Ez a burkolat több színben is elérhető, általában a fa árnyalatok színeiben. Read the rest of this entry »

 
Milyen külsejű a fa beltéri ajtó? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 

Biztonsági üveg kedvező áron

09 Sze
Hatékony biztonsági üveg

Hatékony biztonsági üveg

A nyílászáró ajánlatokban ma már nemcsak egyszerű ablakokat lehet találni. Az ablakok egyre több funkcióval vannak ellátva, ami növeli a védelmi hatásukat. A biztonsági üveg minőségi termék, ami megakadályozza, hogy az illetéktelen behatolók bejuthassanak az épületbe. Az üveg ellenáll az éles szerszámoknak is. Törés esetén, az üveg megrepedt állapotban a keretben marad, így továbbra is normál ablakként szolgál. A szilánkok nem hullanak le a földre, így elkerülhetőek a vágási sérülések. A biztonsági üveg nem drága termék, azonban rendkívül hasznos. Read the rest of this entry »

 
Biztonsági üveg kedvező áron bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 

Üzletünkben alacsonyak a műanyag ablak árak

09 Sze
Műanyag ablak árak

Műanyag ablak árak

Az idősebb családi házak zömében még fából készült nyílászárók találhatóak, amelyek gyakran nem szigetelnek megfelelően. A rossz szigetelés eredményeként magasak lehetnek a fűtésköltségek. Internetes oldalunkon láthatja, hogy nálunk alacsonyak a műanyag ablak árak, így mindenképpen érdemes megnéznie kínálatunkat, amennyiben úgy dönt, hogy felújítja lakását és lecseréli a régi ablakokat. Honlapunkon megtalálható valamennyi termékünk, így akár a webes felületünkön keresztül kiválaszthatja azon árucikkeinket, amelyeket el tudna képzelni otthonában. Read the rest of this entry »

 
Üzletünkben alacsonyak a műanyag ablak árak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 

Krómozott törölközőszárítós radiátor fürdőszobákhoz

20 aug
Fürdőszoba radiátor

Fürdőszoba radiátor

Még nyáron is előfordulhatnak nagyobb lehűlések, így néha ebben az évszakban is fel kell fűtenünk otthonunk néhány helyiségét. A fürdőszobában biztosítani kell a megfelelő hőmérsékletet, ugyanis könnyen megfázhatunk, ha hidegben tusolunk. Igazán mutatós a törölközőszárítós radiátor a fürdőkben, ráadásul még praktikus is, hiszen a fűtőcsövekre kiteríthetjük a vizes törölközőket. A fűtőtestben áramló meleg víz átadja a hőt a csöveknek, így az azokból felfelé szálló meleg levegő hatására, rövid időn belül megszáradhatnak a nedves ruháink. Read the rest of this entry »

 
Krómozott törölközőszárítós radiátor fürdőszobákhoz bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Építőanyag - lakberendezés

 
 

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás