Egyre elterjedtebb a cross bukósisak szemüveggel

Cross bukósisak szemüveggel

Ha egy bukósisakban a design, a biztonság, a komfort és praktikum találkozik, akkor bátran ki lehet jelenteni, hogy az adott produktum igenis kiváló.

Ezért is lett annyira kedvelt a cross bukósisak szemüveggel, mert ez valóban praktikus, nagy védelmet garantál és még jól is néz ki. Azonban nem mindegy, hogy milyen fajtát vesz meg az ember. Ugye ott vannak a kompozit és műanyag fajták. A műanyag modelleknek a legnagyobb pozitívumuk, hogy az áruk mellett, a strapabíróságuk is ideális. A műanyag cross bukósisak szemüveggel változatnak a kisebb leejtés nem okoz anyagszerkezeti elváltozást. Persze az megeshet, hogy ekkor a fényezés sérül, ami van, akit zavar.

Ettől függetlenül az eszköz továbbra is nyugodtan alkalmazható. Azonban a kompozit cross bukósisak szemüveggel ennél jóval érzékenyebb a nagyobb magasságból történő leejtésre. Ha ez előfordul és a fényezés alatti műgyanta réteg bereped, akkor muszáj azt lecserélni. Ez azért van, mert a következő ütést a cross bukósisak szemüveggel már csak nagyjából 25%-kal gyengébben tudja elnyelni. Ez rengeteget számít.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :