RSS
 

Archive for the ‘Egészség’ Category

A béltisztítás akkor fog kelleni, ha valaki úgy étkezik, hogy azzal rengeteg káros anyag kerül be a szervezetébe.

11 jan
Béltisztítás

Béltisztítás

Elvben mindenki tudja, hogyan kellene egészségesen, megfelelően élni. Ugyanakkor pedig ennek eléréséhez áldozatokra lenne szükség, nem kevésre, amiket az emberek többsége nem akar meghozni. Így aztán nem csoda, ha sokan esznek olyan ételeket például, melyek ugyan finomak, de melyekben sok a káros adalékanyag, ami miatt aztán lehet, hogy béltisztítás fog kelleni számukra! Ha ugyanis valaki sűrűn él ilyen káros kemikáliákkal, nagy mennyiségben, akkor ott képes lesz olyan mennyiségű toxin beáramlani a testbe, ami miatt mindez idővel sajnos elkerülhetetlen lesz. Ekkor csak a béltisztítás lesz az egyetlen megoldás arra nézve, hogy a felhalmozódott mérgektől meg lehessen szabadulni. Read the rest of this entry »

 
A béltisztítás akkor fog kelleni, ha valaki úgy étkezik, hogy azzal rengeteg káros anyag kerül be a szervezetébe. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 

A méregtelenítés olyan megoldás, mellyel a szervezetben lévő toxinok el tudnak tűnni.

25 dec
méregtelenítés

méregtelenítés

Sűrűn eszik olcsó, jellemzően gyenge minőségű ételeket? Ennek nem az lesz a legfőbb hozadéka, hogy sokat tud ezzel spórolni, s nem is az, hogy tápanyagokban kevéssé dúsan étkezik, hanem hogy ezzel utat enged azoknak a káros adalékanyagoknak, melyekben az ilyen ételek tobzódnak. Ennek az lesz a következménye, hogy aztán még méregtelenítés is várhat arra, aki sűrűn él toxinnal teli élelmiszerekkel. Ott ugyanis idővel annyi méreganyag kerül már a szervezetbe, amivel az nem tud már mit kezdeni. A vastagbélben felhalmozódott mérgek ellen pedig csak a méregtelenítés marad, mint egyedüli hasznos megoldás. Ugyanis ha nem lépünk ekkor, ha hagyjuk, hogy a méreganyagok hadd üljenek meg bennünk, azzal csak azt érjük el, Read the rest of this entry »

 
A méregtelenítés olyan megoldás, mellyel a szervezetben lévő toxinok el tudnak tűnni. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 

A búzafű olyan szuperélelmiszer, amivel Ön is élhet egy egészségesebb élet kedvéért!

21 dec
Búzafű

Búzafű

Sajnos a modern kor az összes technikai és egyéb vívmányával együtt is sok esetben visszalépés ahhoz a korhoz képest, amikor semmilyen alattomos megbetegedéssel nem kellett számolni az igénytelen minőségű élelmiszerek miatt. Tény ugyanis, hogy míg régen az ételek ízletesek és tápanyagdúsak voltak, ma már nem azok. A búzafű olyan szuperélelmiszer, mely igen nagy mennyiségben tartalmaz az emberi szervezet számára elengedhetetlenül fontos tápanyagokat. Ezzel a búzafű még a szuperélelmiszerek közül is képes kiemelkedni hasznosságát tekintve! Az a rengeteg ásványi anyag, vitamin és növényi rost, mely megvan benne, olyan esszenciát jelent, amivel mindenkinek élnie kell, ha egészséges, vitalitással teli életet szeretne élni! Read the rest of this entry »

 
A búzafű olyan szuperélelmiszer, amivel Ön is élhet egy egészségesebb élet kedvéért! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 

Afta ellen terápiák, az Afta gyógyítása házilag is lehetséges

14 nov

Afta ellen terápiák, az Afta gyógyítása

Afta ellen terápiák, az Afta gyógyítása

Az Afta egy kis ártalmatlan jelenségnek számít, ám nagyon sok bosszúságot tud okozni. Gyakran fáj és körülötte érzékeny a terület, ráadásul nincs olyan speciális gyógyszer sem, amelyik egyik napról a másikra megszünteti a létét. Az Afta ellen terápiák, az Afta gyógyítása házilag könnyedén kivitelezhető, így gyorsabban meg tudunk tőle szabadulni és enyhíthetjük a tüneteket. Az Afta kialakulásának okát még mai napig nem lehet tudni. Általában valamilyen vitaminhiány miatt jelenik meg.
Read the rest of this entry »

 
Afta ellen terápiák, az Afta gyógyítása házilag is lehetséges bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 

Rendkívül fontos a felfekvés kezelése

05 nov
Felfekvés kezelése

Felfekvés kezelése

Sajnos, vannak olyan emberek, akik hosszú időre ágyhoz vannak kötve és a tartós nyomás hatására létrejövő szövetelhalás következményeként, kialakul a felfekvés náluk.

Tulajdonképpen leginkább az idősebb betegeket érinti, de a hosszú ideig kórházi ápolásra szorult fiatalabb személyeknél is jelentkezhet. Amennyiben ez a nagy fájdalommal járó probléma fennáll, a felfekvés kezelése a lehető legrövidebb idő alatt el kell kezdődjön. Azt tudni kell, hogy a felfekvésnek négy stádiuma ismert. Read the rest of this entry »

 
Rendkívül fontos a felfekvés kezelése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 

A szőrtüszőgyulladás kezelése és krémek gyulladáscsökkentő hatása

18 okt

A szőrtüszőgyulladás kezelése és krémek

A szőrtüszőgyulladás kezelése és krémek

Biztosan nincs olyan ember a földön, aki ne szembesült volna a szőrtüszőgyulladás kellemetlenségeivel. Teljesen mindegy, hogy milyen típusú szőrtelenítést preferálunk, szinte biztosak lehetünk abban, hogy a gyulladás megjelenik. Nemcsak csúnya látvány, de nagyon fájdalmas is. A szőrtüszőgyulladás kezelése és krémek használatával enyhíteni tudja ezeket a tüneteket. A begyulladt szőrtüsző kialakulásáért különböző baktériumok, gombák a felelősek. Ezek bejutnak a bőrbe, ahol megjelenik a gyulladás.
Read the rest of this entry »

 
A szőrtüszőgyulladás kezelése és krémek gyulladáscsökkentő hatása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 

Az idegrendszeri betegségek kezelése és tünetei

15 jul

Az idegrendszeri betegségek kezelése

Az idegrendszeri betegségek kezelése

Az idegrendszeri megbetegedéseket mindig tünetek előzik meg és ha ezekre odafigyelünk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy meg tudjuk előzni a betegség kialakulását. A legnépszerűbb tünetek közé sorolható az erős fejfájás és a depresszió megjelenése. Az idegrendszeri betegségek kezelése legyen mindig szakorvos feladata, hiszen megfelelő kezelés felírásával orvosolni lehet a problémánkat. A betegségek közül mindenképpen meg kell említeni az agydaganatot, epilepsziát, Parkinson és Alzheimer kórt és a demenciát.
Read the rest of this entry »

 
Az idegrendszeri betegségek kezelése és tünetei bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 

Eredményes anyagcsere gyorsító fogyókúra

15 jún

anyagcsere gyorsító

anyagcsere gyorsító

Fogyni úgy érdemes, ha nem koplal közben az ember. Fontos, hogy legalább naponta ötször fogyasszunk ételt úgy, hogy minél több rostanyag legyen benne. Az anyagcserét így tudjuk felgyorsítani, ha pedig az jól működik, akkor beindul a fogyás is. Nem fogunk felpuffadni az anyagcsere gyorsító fogyókúra során, de maximálisan oda kell figyelni arra, hogy mit eszünk. Érdemes egy kis testmozgással is rágyúrni, hiszen így még látványosabb eredményeket tudunk majd elérni. Ha egészségügyi problémákkal rendelkezünk, akkor az anyagcsere gyorsító diéta előtt, kérjük ki háziorvosunk véleményét.
Read the rest of this entry »

 
Eredményes anyagcsere gyorsító fogyókúra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 

Számos területen segít a mágneses rezonancia vizsgálat

03 jún
A mágneses rezonancia vizsgálat alapjai

A mágneses rezonancia vizsgálat alapjai

Ismeri a biorezonancia vizsgálat lényegét? A folyamat során, az emberi szervezetben mért rezgések kerülnek kiértékelésre, ami által számos betegségre hívható fel a páciens figyelme. Mágneses rezonancia vizsgálat néven is ismert. Egy készülék segítségével kimutatható, hogy milyen eltérések jelennek meg az egészséges állapottól. A környezet negatív hatása gyakran felborítja a szervezet rezgéseinek az egyensúlyát.

Itt fel lehet sorolni a levegőben lévő gázokat és a vízben található méreganyagokat is, hiszen egyaránt hozzájárulnak az egyensúly felborításához. Ugyanakkor, a mobiltelefonok okozta elektro-szmog is befolyásolja a szervezet megfelelő működését. Egészségesnek csak akkor mondható el valaki, ha a test rezgései harmóniában vannak. A mágneses rezonancia vizsgálat pontosan ezen szempontokat vizsgálja ki, hogy felhívja a figyelmet a jelenlegi vagy a jövendőbeli problémákra. Az Egészségkapu Gyógycentrumban szeretettel várnak mindenkit, akinek fontos az egészsége és úgy érzi, hogy ideje egy felmérésnek. A mágneses rezonancia vizsgálat fájdalommentes, hiszen non-invazív módon történik az egész. Read the rest of this entry »

 
Számos területen segít a mágneses rezonancia vizsgálat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 

Kihúz a csávából a diabetikus liszt

20 máj
Diabetikus lisztből készült kenyér

Diabetikus lisztből készült kenyér

A háziasszonyok gyakran nem tudják, hogy mit lenne szabad főzniük és mit nem, amikor hirtelen kiderül, hogy cukorbeteg van a családban. Mivel viszonylag könnyen meg lehet tanulni a diabetikus liszt használatának a fortélyait,

ezért a hölgyeknek felesleges aggódniuk, mert ma már sok helyen kaphatóak olyan termékek, amelyekkel helyettesíteni lehet az egyéb hozzávalókat. Érdemes alaposan utánanézni a betegség okának és kezelésének, mert így könnyebben véghezvihető az életmódváltás. Read the rest of this entry »

 
Kihúz a csávából a diabetikus liszt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 

Nagyon keresettek a gyógyászati eszközök

09 máj
Gyógyászati eszközök

Gyógyászati eszközök

Mivel világszerte nő a várható élettartam, ezért egyre hosszabbá válik az időskor is. Sajnos ilyenkor már igen gyakoriak a különféle betegségek és sérülések, ezért rengeteg idős ember van kiszolgáltatott állapotban.

A hozzátartozók a gyógyászati eszközök megvásárlása révén tudják megkönnyíteni az idősebb rokonuk mindennapjait, ezért érdemes körülnézni a piacon. A tudósok egyre több olyan tárgyat fedeznek fel, amelyek hozzásegíthetik a korosabb generáció tagjait a méltányosabb élethez. Read the rest of this entry »

 
Nagyon keresettek a gyógyászati eszközök bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 

A hajbeültetés végleges megoldás a kopaszságra?

17 már

RZSkettoskepA hajbeültetés mára egy olyan tökéletes és természetes eredményt adó eljárás, mely sokak számára adta már vissza dús hajzatát.

 

A hajbeültetés alapelve, hogy a fej oldalsó és hátsó részén található haj ellenálló a férfias típusú kopaszodással szemben. A hajbeültetés során az itt található hajszálak egy részét, a hajátültetési módszertől függően különböző follikuláris egységenként telepítik át a megritkult, illetve teljesen kopasszá vált fejterületre.

 

A Magyarországon található nívósabb hajbeültetési klinikák nem csak a nemzetközileg elfogadott hajbeültetési módszereket alkalmazzák, hanem hozzáteszik saját egyéni fejlesztéseiket is a lehető legjobb hajbeültetési eredményért.

Read the rest of this entry »

 
A hajbeültetés végleges megoldás a kopaszságra? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 

Megbízható fogorvos V. kerület szívében

26 okt
Fogjavítás

Fogjavítás

Manapság minden gyógyítási területen kiemelten fontos szerepe van a korszerű eszközöknek. És ezek rohamléptekkel fejlődnek. Ugyanis a technológiai fejlődés ezen a területen is gyorsan halad előre.

Ezért az orvosok és fogászatok egyre újabb és precízebb eszközöket használhatnak. A Swiss Dental rendelő is csatlakozik ehhez az irányzathoz. Ez a fogorvos V. kerület és az egész főváros egyik legjobban felszerelt rendelője. Sőt, vannak olyan berendezéseink is, amelyek egyedülállóak a hazai praxisban. Read the rest of this entry »

 
Megbízható fogorvos V. kerület szívében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 

Légtisztítás többféle technológiával

11 sze

Légtisztítás

Légtisztítás

A levegő tisztítása szinte minden körülmények között ajánlott, de nem szabad megfeledkezni azokról a speciális esetekről sem, amikor az egészségünk megőrzése a legfontosabb. Allergia, asztma ellen kifejezetten ajánlott egy légtisztító berendezés használata. A légtisztítás segítségével semlegesíteni lehet a levegőben lévő baktériumokat, vírusokat, kellemetlen szagokat, port. A levegőtisztítás többféle technológia segítségével is történhet. Klasszikusnak számít a tisztítható előszűrő, ami felfogja a nagyobb pihéket, szöszöket, hajszálakat.
Read the rest of this entry »

 
Légtisztítás többféle technológiával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 

Kúra méhpempő fogyasztásával

01 aug
Méhpempő kúra tartása

Méhpempő kúra tartása

Mindenki tudja, hogy a méz nagyon egészséges. Számos olyan nyomelem, tápanyag van a mézben, amely hozzájárul az egészséghez. Ha szeretne kúraszerűen fogyasztani méhpempőt, akkor ismerje meg ezt a honlapot. A méhpempő kúra tartása előtt olvasson mindenképpen utána annak, hogy milyen módon kell ezt véghezvinni. Mindenképpen egészséges a fogyasztása, melynek köszönhetően sokan is alkalmazzák. A méhpempő kúra tartása számos tapasztalat birtokában azt mutatja, hogy jó hatással lehet az emberi egészségre. Read the rest of this entry »

 
Kúra méhpempő fogyasztásával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Posted in Egészség

 
 

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás