A díjnyertes, elismert médialejátszó

Médialejátszó
Médialejátszó

A filmnézés egy roppant relaxáló és jóleső tevékenység, ezért nyilvánvalóan az emberek olyan eszközöket vásárolnak meg, amelyekkel garantáltak ezen pozitív adottságok. Mindezt képes biztosítani a médialejátszó, de természetesen, leginkább a jól ismert Dune HD Connect fajta, amelyik nem csak Magyarországon minősül igen közkedveltnek, hanem számos más országban is.

Ezt igazolja a tény, hogy rengeteg díjátadón ért el sikereket ez a modell. Ez a szerkezet már a megjelenése előtt is díjat nyert, ugyanis 2013-ban a világ legkisebb Full HD médialejátszó kellékként elnyerte a TV Connect Industry Awards elismerést.

Sőt, ezt követően még egy díjban részesült ugyanabban az évben, hiszen Hollandiában a ConnectedWorld.TV díjat kapta a médialejátszó. Ezek tudatában teljesen érthető, miért is annyira népszerű ez a kisméretű eszköz. Nyugodtan lehet ezt a legmodernebb televíziókhoz kapcsolni, de a régebbi típusúaknál sincs gond az alkalmazással. A médialejátszó megvásárolható hazánkban a www.itcapital.hu oldalon fellelhető online áruháznak hála.

Print Friendly, PDF & Email